- - opinia (1) Pizza genialna. Smaczna, dużo składników, bardzo polecam. - Maria - opinia (1) Bardzo smacznie. Miejsce warte odwiedzenia Maria Andrzej - opinia (1) Dzień dobry, Pizzeria zrobiona jest w klimacie włoskim, dzięki czemu na... Andrzej
Alex - opinia (1) 10/10 najlepsza knajpa w której kiedykolwiek byłem! Alex Maria - opinia (1) Pyszne jedzonko.Miejsce warte odwiedzenia Maria Grzesiek - opinia (1) Świetne miejsce. W środku ładny wystrój i miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie Grzesiek Paweł - opinia (1) przyjemne kameralne i klimatyczne miejsce. Bardzo szeroki wachlarz... Paweł Ola - opinia (1) Przepyszny krem z pomidorów. Makarony petarda ! na pewno jeszcze wrócimy Ola Beata - opinia (1) Bardzo bogaty wybór dań. Przepyszne makarony. Lokal godny polecenia. Beata Wiktor - opinia (1) Pyszne makarony jak i pizza. Duży plus za pozycje wegańskie i włoskie piwa! Wiktor Natalia - opinia (1) Miałam okazję spróbować pizzy Napoli oraz Zucchine z wegańskim serem, która... Natalia Mika - opinia (1) Pyszna Pizza. Bardzo dobre włoskie składniki. Polecam ja na pewno wrócę :) Mika Michał - opinia (1) Prawdziwa włoska pizza. Rewelacja. Michał Smakosz - opinia (1) Bardzo dobra pizza, polecam to Miejsce! Smakosz Miko - opinia (1) Najlepsza pizza ever! Fajnie, że w końcu w Gdyni! Miko Michał - opinia (1) Przepyszna włoska pizza i wspaniała obsługa !! Polecam Michał Karolina - opinia (1) Miejsce, w którym każdy znajdzie coś prysznego dla siebie. Świetna pizza i... Karolina Anna - opinia (1) Bardzo dobra pizza, ciasto wyborne no i duży wybór. Polecam. Anna Justyna - opinia (1) Najlepsza włoska pizza, jaką jadłam:) Justyna Ola O - opinia (1) Bardzo fajne miejsce z pyszną pizza z pieca. Gorąco polecam Ola O