Zdecydowanie polecam! (1) Pan Marek jest słowny i terminowy. Pojawił się u mnie punktualnie i bardzo... Ania OK (1) Sprawnie, szybko, tanio. Polecam Marek Naprawa pralki Bosh (1) Szybka i trafna diagnoza oraz szybka naprawa. Niedrogo. Polecam Pana Marka. Kasia
Zdecydowanie polecam. (1) Szybko, sprawnie, niedrogo. Naprawdę mogę polecić! Anna Super podejście do klienta ! (1) Zmywarka Bosch nie odpompowywała wody, nawet po wyczyszczeniu filtra.... Jakub wspaniale (1) oprócz wszystkich kwestii poruszonych w pozostałych komentarzach - urzeka... Karolina Polecam usługi p. Marka (1) Przyłączam się do zadowolonych klientów Pana Marka. Dobrze, szybko,... zadowolony Klient Wymiana drzwiczek. (1) Bardzo sympatyczny pan przyjechał od razu ze wszystkim potrzebnym do... T Rewelacja! (1) Z czystym sumieniem i ogromną przyjemnością mogę polecić Pana Marka wszystkim... Maciej Naprawa pralki (1) wystawiam bardzo pozytywną opinię panu Markowi i serdecznie dziękuję za... Marian Naprawa pralki Bosch (1) Serdecznie polecam Pana Marka. W poniedziałek telefon, a już we wtorek pralka... Krzysiek Fachowiec godny polecenia. (1) Pan Marek problem niesprawnej zmywarki rozwiązał szybko, skutecznie i w... Wojciech Przemiły Fachowiec! (1) Serdecznie polecam Pana Marka. Już przez telefon, po opisie usterki, diagnoza... Dorota z Gdyni super (1) naprawa w dniu zgłoszenia , cena przystępna raczej niska , POLECAM bardzo... Anka niespotykana życzliwość (1) Pan Marek pomógł mi przez telefon rozwiązać problem po zadaniu kilku... aaaa Rewelacyjna obsługa i punktualność (1) Zadzwoniłam do Pana Marka i wyznaczył termin na 2 dni od skontaktowania.... Kasia Fachowiec (1) 2 razy korzystałam z usług Pana Marka i polecam. W dzisiejszych czasach... Anka Polecam! (1) Zadzwoniłem z racji awarii pralki i mojej zerowej wiedzy na ich temat, ale... FL super (1) O 12 awaria a o 16 pralka naprawiona. Szybko tanio i profesjonalnie. Polecam Tomasz Polecamy! (1) Pozytywne opinie poniżej to nic przesadzonego. Pan Marek najpierw bezpłatnie... Ewa