Narty w styczniu we Włoszech

W styczniu wybieramy się na narty do Włoch w terminie 08-15.01.2011, dolina Val di Fiemme. Jeżeli ktoś chciałby się dołaczyć do naszej wyprawy zapraszamy zmotoryzowanych i też niezmotoryzowanych, ważne chcących spędzić miło czas w miłym i szalonym towarzystwie na nartkach. Wyjeżdżamy z różnych części Polski. Są miejsca w samochodach i w apartamencie. Sytuacja cały czas się zmienia: ktoś potrzebuje osoby towarzyszącej do samochodu lub nie ma transportu, dobieramy się grupkami, wymieniamy kontaktami.
Cena za apartament od osoby 100euro, cena skipassu 173Euro. Apartamenty w miejscowości Ziano di Fiemme, nowe, oddane do użytku w czerwcu 2010, z rozbudowanym kompleksem centrum wellness (w cenie pobytu): sauny, jacuzzi, zmysłowe prysznice... Możliwość wykupienia wyżywienia. Wśród grupy jest dwóch instruktorów, którzy w wolnej chwili pomogą na stoku.
Pozdrawiam
Ula
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Narty w styczniu we Włoszech

Jest 15 osób chętnych na wyjazd.
Wolne miejsca w samochodzie z Drawska Pomorskiego, Warszawy i Wrocławia.
Osoby z Katowic, Lublina szukają transportu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również szukam towarzystwa do domku na narty we Włoszech --> http://www.wlochy-narty.pl/wlochy-stoki-narciarskie-w-livigno-wlochy-livigno-hotele-pensjonaty-apartamenty-hotel-san-carlo-autokar,t2862-61817.html

Zainteresowani?

Są jeszcze wolne miejsca

W tym roku wybieram się na narty do Livigno. Lubię narty we Włoszech. Jest tam świetna atmosfera i są najlepsze stoki. Można znaleźć wiele ciekawych ofert ivigno-narty.pl Pozdrawiam

Ja też się wybieram się na narty do Livigno. Uwielbiam to miejsce. Jest tam wyjątkowa atmosfera oraz mają najlepsze stoki. Znalazłam wiele ciekawych ofert livigno-narty.pl Pozdrawiam

livigno jest beznadziejne....same polaki i kiepskie stoki...przestańcie reklamować ten szit

Witam,
W dniach 10-17 stycznia 2014 wybieramy się do Wloch- Val di fiemme.
Poszukuję osób, które jadą w tym samym terminie celem zorganizowania wspólnego transportu :) samochód posiadamy!

Pozdrawiam,
Natalia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd wyjeżdżacie? Gdańsk? ja może bym była chętna. Jaki średni wiek towarzystwa i wstępne koszty?:)
pzdr.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0