Ta pani przedwczoraj czyli 06.05.2014 zaproponowała mi zamianę kurtki na kurtkę, podała dane takie jak wyzej tyle ze imię anna, tyle razy zostalam oszukana ze wpisalam te dane w czwartek w google i znalazlam sie na tej stronie, wyslalam tej pani linka do tej strony zadajac wyjasnien a ona ze te osoby to psychopaci itp. Nastepnie na drugi dzien czyli dzisiaj oznajmila mi (kurtke podobno wyslala dzien wczesniej) ze dzwownila na poczte i ze jej odesla ta kurtke w poniedzialek naciagaczka, oszustka hahahahahahahahahahahahahahahahah zeby poczta robila to co chcemy przez telefon i wyslala mi numer nadania tej kurti a w numerze nadania ze kurtka wazy 2kg!!!!! Kurtka ktora tak wyglada--------------->
http://olx.Pl/oferta/kurtka-skorzana-skora-ramoneska-pilotka-cwieki-kurteczka-zipy-hit-l-40-cid87-id5oytl.Html#5df19df697 moze jeszcze ktos mial taka dostac???
ludzie jak komus cos chcecie wyslac wpisujcie jego dane w google!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k. Iza
19-335 prostki
to jedna wielka naciagaczka i oszustka, ludzie zbierzmy sie w kupe i zrobmy cos z takimi ludzmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!