Nasza Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, marsz. Ferdynanda Focha 2

Oskar - ocena (1) dawno nie jadłem tak pysznej włoskiej pizzy. Polecam każdemu Oskar Paweł A - opinia (1) Włoska pizza była przepyszna. Nie mogliśmy się odkleić :) Dawno nie jadłem... Paweł A Anka - opinia (1) zamawiamy od wielu miesięcy średnio raz w tygodniu, zawsze świeże składniki,... Anka
michal - opinia (1) Najlepsza pizza w okolicy. Bardzo miła obsługa. Mega polecam. michal AT - opinia (1) Super pizza. Świeże składniki. AT Martin - opinia (1) Nie polecam tego miejsca. Bardzo słabe potrawy. Jest dużo więcej dobrych... Martin Bardzo dobra pizza i jeszcze lepsza obsługa (1) Do napisania tej opinii przekonała mnie sytuacja z dzisiaj. Pizzę zamawiam... Bartosz Polecam! Pycha (1) Menu krótkie i proste, a pizza smaczna i w Gdańsku lepszej nie jadłam:) na... Dominika Smacznie i przyjemnie (1) Świeża, chrupiąca i bardzo smaczna pizza. Wszystko jest robione przez bardzo... Kate Bardzo dobra pizza i miła obsługa (1) Wszystkie produkty bardzo świeże. Mieszkam po sąsiedzku i jak zamawiałam... Aga Smacznie (1) Zamowilem pizze w sobote czas oczekiwania 1 godz. mysle poczekam. Przejezdza... Mati Najlepsza pizzeria w trójmieście (1) Wyróżnia się na tle innych pizzerii, pizza jest oryginalna. Polecam... Piotr Bardzo dobra pizza (1) Polecam, bardzo dobra pizza, szybka dostawa, pizza gorąca Maciej Rewelka (1) Pyszna pizza :) Polecam :) bardzo smaczna i ekspresowa dostawa Rafał Dobra Pizza (1) Pizza bardzo dobra,ciasto super,jedyne zastrzeżenia mam do szynki ponieważ za... Kamil Pizza na 6, godna polecenia. (1) Polecam wszystkim, pizza bardzo dobra i do tego mila obsluga. Arek rewelacja (1) Pizza bardzo smaczna"(wysoka jakość produktów), obsługa bardzo miła posiłek... Anka Pęk Polecam (1) Bardzo dobra pizza, za równo na cienkim, jak i na grubym cieście. Krótki czas... Natalia Najlepsza w mieście !! (1) Najlepsza pizza jaka jadłam . POLECAM !! Mieszkaniec .....pizza (1) ....25 minut czekania to dobry czas, pizza troszkę za pikantna ale to na... tomaszR