Nasza policja potrzebuje wsparcia do grupy mlodych chlopcow

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Jestem także mieszkańcem Gdańskiej Zaspy, jakiś czas temu spotkałem się z dawnym kolegą i rozmawialiśmy przy górce między Blokiem Pilotów12 a Pilotów 13. Na górce stało około 8 chłopaków od których usłyszeliśmy nieprzyjemne zaczepki, była godzina 23:00 więc z kolega postanowiliśmy zadzwonić na policję. Po około 25 minutach pojawił się radiowóz który zaczęliśmy obserwować, było w nim dwóch młodych policjantów, spojrzeli w stronę grupy młodych osób po czym odjechali. Zadzwoniliśmy ponownie na policje i usłyszeliśmy że teraz nie ma wolnego radiowozu bo policjanci sa w terenie. Czy do grupy 8 młodych chlopakow nasza policja potrzebuje wsparcie????
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nasza policja potrzebuje wsparcia do grupy mlodych chlopcow

no cóż prawda jest taka, że młodzi(i nie tylko) policjanci boja się interweniować w takiej sytuacji, ponieważ wiedzą, że nie mają żadnego szacunku u osiedlowych dresiarzy i każdy dresik może za przeproszeniem nasikać na buty sierżanta i radośnie śmiać się mu w twarz. Natomiast, jeżeli -nie daj Boziu- policjant postawi na swoim i rozgoni jednego z drugim PAŁĄ po głowie to na 100% jakaś życzliwa firankowa Babcia zadzwoni że Milicja goni niewinnych i biją wszystkich.
Czasem żałuję że nie ma jak dawniej....
przejazd na komisariat = w pier...ol
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja cie zawioze na komisariat i ci wpierdol spuszcze stary komuchu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

komuch to może twój stary... bo dla twej wiadomości mój pesel zaczyna sie od 8...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To komuch jesteś. Jak wszyscy urodzeni przed 1990 rokiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja z kolei muszę pochwalić gdyńską policję z Cisowej . Oni w nocy reagują błyskawicznie , zdecydowanie i skutecznie . Jak na policję przystało.
Może dlatego jest w tych okolicach spokojnie i bezpiecznie.
Do tej pory nie zawiodłem się na nich.
Należy się pochwała temu posterunkowi !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0