Nasze zwierzaki

Witam, Bojano to duża wieś , więc na pewno bardzo dużo osób posiada wszelkiej maści zwierzęta. Serdecznie zachęcam do promowania "wymian międzyludzkich" na terenie naszego BOJANA, ja np byłabym bardzo zainteresowana samcem szynszyli do pokrycia mojej Szylki oraz wszystkim związanym z akwarystyką morską i słodkowodną. Ps mam nadzieję iż ktoś posiada w Bojanie akwarium morskie, pozdrawiam. mile widziane wiadomości prywatne (nie wiem jak się je robi;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nasze zwierzaki

@kamilla_niunia, żeby ktoś mógł Ci wysłać wiadomość prywatną to musi mieć złożone tu konto - tak jak Ty. Pewnie zauważyłaś, że decydująca większość (np. ja) jest tu pod jednorazowym nickiem (ten z tyldą "~") więc może się zdarzyć, że nikt nie wyśle Ci PW.

Co do zwierzątek, ja niestety mam tylko kota - zresztą przygarniętego dachowca. Akwarium morskie - to musi być fajne. Czy duże masz to akwarium? Oj marzy mi się taka wielka ściana z takimi fajnymi morskimi żyjątkami, ale cóż - kasa, czas i inne pasje stoją na przeszkodzie. Może kiedyś pochwalisz się jakąś fajną fotką?

Możesz też jako jedna z pierwszych odwiedzić i założyć post na nowym Społecznym Forum Gminy Szemud http://www.sfgs.pl - myślę, że powoli się rozkręci. Mile widziane uwagi najchętniej te krytyczne i mobilizujące do pracy. Oczywiście nic zobowiązującego.

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Mam akwarium 200l, 100l, ale to za mało i za 2 miesiące stawiam zbiornik 1050l, 250cm długości- takie akwa to już naprawdę robi wrażenie;p
Jak już ukończę projekt to wstawię fotki.
Pozdrawiam

No czekam z niecierpliwością na foto, bo oprócz komercyjnych to nie widziałem w domu prywatnym takich dużych akwariów. Zapewne będę pod wrażeniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...