Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Natur house- warto czy nie?

Byłam dziś w NH, faktycznie niby nic się nie płaci za wizytę ale wiaże ona się z kupnem produktów z serii NH. Jakoś szczeże mówiąc nie chce mi się wierzyć, że to coś pomoże. Fakt dostałam dietę (która moim zdaniem nie jest indywidualnie dopasowana - moja znajoma poszła kilka godzin po mnie i dostała dokładnie to samo co ja) no i jakieś dwa produkty. Za to wyszłam o 135 zł szczuplejsza. Dietetyczka powiedziała, że produkty na każdą wizytę wynoszą mniejwięcej 100zł. Mam w sumie 5 kg nadwagi ale chciałabym schudnąć 10, daje sobie oczywiście na to czas, dieta kopenhaska nie wchodzi w grę. Jestem ciekawa czy jak będę dostosowywać jadłospis do jej zaleceń to czy obejdzie się bez cotygodniowych wizyt i suplementów. Może ktoś próbował w ten sposób? trochę szkoda mi tych ponad 1000 zł.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: Natur house- warto czy nie?

Agatka ja tam byłam ale nie zdecydowałam się na współpracę. Ogólnie polega to na tym, że spotkanie z dietetyczką jest darmowe ale jeśli się zadeklarujesz z nią pracować musisz kupować u nich suplementy.
Nie jestem fanką sztucznych przyspieszaczy więc podziękowałam.

Mam znajomego który się odchudza z NH i na razie idzie mu dobrze. Trzyma się zaleceń, łyka piguły i chudnie. Czekam na zakończenie kuracji. Ciekawi mnie na czym polega etap utrzymania wagi bo to zwykle najtrudniejsze:(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 19

Inne tematy z forum

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...