Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Moj koszt wizytu byl maksymalnie 380 zl miesiecznie a chudlam bardzo duzo bo w pierwszym miesiącu 9kg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Motywacja

Ja schudlam 36 kg z nh tylko teraz utrzymac to jest zdeka problematyczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie warto i to bardzo! Odpowiednio zbilansowana dieta pomogła mi zrzucić 8kg w 2 miesiące, więc jest to dla mnie niezły wyczyn. Cała ekipa z Moren na duży ++++.

Re: Motywacja

Lepiej samemu~ basen. rower itd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na czym niby to oszustwo ma polegać ?

To akurat nie świadczy o jakości dietetyka tylko o jego kulturze osobistej.

A negatywne wrzuca ich konkurencja i tak tu sobie dokładacie wzajemnie :)

A czy coś stoi na przeszkodzie żeby poprosić taką panią dietetyk o pokazanie dyplomu. Ja tak zrobiłam. W NH w Łęczycy pani ma tytuł mgr zdobyty na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi kierunek dietetyka. Nie twierdzę że tak jest wszędzie ale pytajcie zamiast uogólniać i oczerniać

Też chciałabym wiedzieć jakie dokładnie problemy ? Ja na diecie NH od 6 m-cy i wyniki mi się poprawiły (cukrzyca) samopoczucie również.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A z kąd ta suma ? Ja płacę co tydzień w NH ok 120 zł. Odchudzam się od prawie 6 m-cy (18 kg mniej :)) i nigdy nie przekroczyłam 500 zł miesięcznie. Wiem, że dla każdego inna kwota to zbyt drogo ale nie zawyżajcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiem z własnego doświadczenia (a przeszłam już kilka różnych diet), że jak do tej pory najwięcej, bo 11kg i chyba w najmądrzejszy sposób schudłam dzięki Natur House. Oczywiście, że wiele zależy od dietetyczki i jej podejścia – moja akurat okazała się być profesjonalistką i do tego po prostu fajną babką, która potrafiła mnie zmotywować w momentach, kiedy waga stała, a ja byłam zdołowana chwilowym brakiem efektów. Wiele osób ma wątpliwości co do suplementów, jakie są częścią diety w NH – tylko, że to są suplementy na bazie naturalnych składników, a nie jakieś tam ziółka parzone przez czarownice, z tego, co wiem, muszą mieć zachowane restrykcyjne normy, żeby były dopuszczone do sprzedaży. Ale prawda jest też taka, że żeby schudnąć, trzeba samemu mieć mocne postanowienie i nie liczyć ciągnę na to, ze ktoś inny odwali za nas całą robotę – nawet najlepszy dietetyk NH nie pomoże, jeśli nie będziemy mieć motywacji.

zwolnienie z wf – skąd ja to znam, też całe życie mało się ruszałam i do tego od zawsze kochałam słodycze. Moja nadwaga nie przeszkadzała mi do momentu, aż mój narzeczony poprosił mnie o rękę i zaczęliśmy planować ślub – jakoś sobie nie wyobrażałam siebie grubej w sukni ślubnej. Pomogła mi bardzo miła dietetyczna z naturhouse – tak rozplanowała dietę i suplementację, żebym w 8 miesięcy mogła zdrowo schudnąć. Jak zaczynałam, ważyłam 96 kg, a w dniu ślubu 77kg :) oczywiście zaczęłam się też więcej ruszać – głównie chodziłam na basen lub na spacery z narzeczonym. Polecam naturhouse każdemu, kto się waha i kto nie może schudnąć w inny sposób.

Chodziłam do naturhause od stycznia 2017r do końca września są to oszuści odchudzają portfel a nie człowieka oszukiwała mnie że chudne a gdy mówiłam że na mojej wadze jest różnica 10 kg to skomentowała to że moja waga jest zepsuta . Wkońcu poszłam do innej dietetyczki i waga była taka jak na mojej wadze w domu a nie jak naturhause .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja bardzo podobnie, też zawsze miałam tendencję do tycia a dzięki natur house wiem, gdzie leży mój problem i na co muszę uważać.

Mój ojciec jest gruby, moi bracia są grubi, no i ja też zawsze byłem gruby. W domu jadło się tłusto, z wuefu mieliśmy zwolnienia i nikt raczej nie wyganiał nas „przed blok”, żeby pobiegać razem z dzieciakami. Razem z dziewczyną postanowiliśmy zmienić się i po przegrzebaniu sieci zdecydowaliśmy się na Natur House. Razem zrzuciliśmy, można powiedzieć, jednego zdrowego człowieka! Jesteśmy lżejsi o 65 kg, ale to jeszcze nie koniec. Jemy smacznie, ruszamy się i chudniemy z przyjemnością. Nie wyobrażam sobie teraz wrócić do pizzy o 22 w nocy i 3 litrów Pepsi dziennie.

Stare......

Moim zdaniem Naturhouse jest w porządku. Dają to, czego oczekuje osoba borykająca się z problemami związanymi z wagą. Wsparcie dietetyka, odpowiedni dobór suplementów i mnóstwo motywacji pomagają przejść pierwszą barierę pt. nie dam rady schudnąć. Nawet jeżeli 100 zł tygodniowo wydaje Ci się wysoką opłatą, po miesiącu zobaczysz efekty i zrozumiesz, że dobra forma jest bezcenna. Moja siostra już po miesiącu widziała mega efekt, bo -5kg i wiedziała, że chce zostać z NH na dłużej i że to pierwszy dietetyk, gdzie naprawdę widziała spadek wagi i nie czuła się zmęczona jednostajną dietą. Ja też walczę z 22 kg, ale już 9 mam za sobą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja znajoma sporo schudła na takiej diecie.

dietetyk może ci tylko wskazać kierunek i dostosować suplementy ale o resztę musisz zatroszczyć sie sam.

Wszystko zależy na jakiego diedetyka się trafi, ja chodziłam do NH w Radomsku i tu jest super Pani dietetyk kliniczny i nie ma mowy żeby nie przeprowadziała wywiadu i zdrowotnego i tego co lubimy jeść itd. Z resztą bardzo mocno motywowała mnie i dzwonić mogłam do niej z każdym problemem. Czytałam czasem różne opinie na jakich diedtetyków niewykwalifikowanych ludzie trafiają, ale nie ma co generalizować, wszystko zależy i od dietetyka i własnych chęci

Inne tematy z forum

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...