Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Natur house- warto czy nie?

Nie daj sie robic w wala!!! Absolutnie rzadnych wspomagaczy!!!! 5 kg to co to jest!!!! Po pierwsze nie sol i nie uzywaj cukru, wyklucz owoce bo mają duzo cukru i gotowaną marchew!!!! Nie polewaj ziemniaków tłuszczykiem i zrezygnuj ze slodkich napojow, ale cole zero mozesz i schudniesz te 5 kg w miesiąc czy dwa!!!! Zdrowo i bez podejrzanych wspomagaczy!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam, Czy mogłabyś napisać coś więcej na temat tego dietetyka w Gdyni? Jak wygląda proces odchudzania, tzn. jak długo chodziłaś i ile schudłaś. Jak często chodzi się na wizyty? Proszę o więcej info na maila: megi199@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też jestem bardzo zadowolona, i przyznam że uczę się jak prawidłowo odżywiać i co omijać szerokim łukiem! Zobaczymy jak bede sobie radzić dalej ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od 3 miesięcy się odchudzam na własną rękę - bez żadnych specyfików. Jadam posiłki o tych samych porach, po 5 małych dziennie, ćwiczę, przy każdej okazji stawiam na ruch (choćby schody zamiast windy czy spacer zamiast autobusu, jeśli odległość pozwala). Zmieniłam więc nawyki żywieniowe, ruchu mam więcej i to niekoniecznie kosztem katorżniczych ćwiczeń. Do tego pijam zieloną herbatę czy taką z pokrzywy oraz dużo wody mineralnej. Oczywiście zero słodyczy, nie smażę, gotuje na parze bądź grilluję.
Schudłam już 10 kilogramów, a również ważę ponad 100.

Dokładnie ;) Suplementy mają to do siebie, że wcale nie muszą działać, pamiętajcie o tym!

Dokładnie! Dlatego nie rozumiem burzycieli powyżej i pana trenera. Dieta i przyjmowanie płynów to jedno, ale suplementy również nie są bez winy, bo to w nich tkwi owo "wspomaganie". Poza tym, samo picie wody nic nie da, jesli zostanę wypłukane wszystkie mikro- i makroelementy.

Witam, Ciekawe. Każdy będzie ciągnął w swoją stronę. Mnie np. lekarz wysłał do nich i jestem zadowolona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam, chodziłam tam przez 5 miesięcy, fakt schudłam 17 kg, nie trzeba chodzić co tydzień można co dwa ale koszt jest ten sam, ponieważ przepisują swoje produkty na te dwa tygodnie. za wizyte się nie płaci tylko za ich produkty, koszt co dwa tygodnie wynosi od 200-300 zl. zrezygnowałam ze względu na wydatki. Teraz chodzę do dietetyka z NFZ, Pani dietetyk skrytykowała metodę leczenie NH ponieważ po przejrzeniu licznika kalorii była przerażona. Moje kalorie wahały się od 1000-1300 kalorii. dietetyczka powiedziała że rzeczywiście na początku się chudnie, później waga stoi w miejscu( tak też było u mnie ( przez 2 miesiące nic nie schudłam) dodała jeszcze że nie można zejść niżej z kalorii, ponieważ to jest niebezpieczne dla zdrowia. Wydaje mi się wiarygodne, ponieważ nie chodzę do niej prywatnie. opiekę mam i dietetyka i lekarza. wizyta też mam co 2 tygodnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam moja waga przed wizyta w nh to 141 kg po 8 miesiacach z nh moja obecna waga 110kg warto bylo wydac ta kase
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

tez uwazam, ze ruch da najwiecej. Trzeba salac wiecej niz sie je

Nh w olsztynie jak na razie nie ma. Jestem po kuracji u nich i z dnia na dzien zostalam sama z nadwaga. Stracilam 30 kg w 4 miesiace ale nh sie zamknelo chamowa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, chciałam się spytać o jakie problemu tobie chodzi? Czy te suplementy są szkodliwe, czy diety niszczą organizm? Proszę rozwiń dokładniej wypowiedź- będę wdzięczna:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie płacisz żadnej kary ani nic..przecież nie podpisywałaś żadnej umowy z nimi? Po prostu możesz zadzwonić i powiedzieć że jednak nie będziesz do nich uczęszczać.. bo nie ;) nie musisz się tłumaczyć!
Skąd jesteś? w Gdyni mogę polecić fajną dietetyczkę 200 zł/mc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam
a ja mam pytanie jak wyglada rezygnacja z tych wizyt?
mozna zerwac je tak nagle?
bylam na pierwszej wizycie zdecydowalam sie na dalsze wizyty ale gdy wrocilam do domu dostalam przykrego zawodu z powodu NH szkoda gadac. ...
i niestety czar prysl . nie chce korzystac z ich uslug. /

czy to podlega jakiejs ""karze?"" bo nei wiem jak ujac to innymi slowami :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadza się. Moja p. Natalia też kładzie na to nacisk :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja proponuję ćwieczenia - zapraszam na zajęcia. Ćwiczenia są najbardziej skuteczne, a w powiązaniu z dietą można otrzymać dobry efekt.

A jakie produkty kupowalas taniej i to samo co nh podaj nazwe jak mozesz pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja pierwsza wizyta trwała blisko godzinę, i moja p. dietetyk wyjaśniła mi wszystko. Wiedziałam jak ma wyglądać odchudzanie, diety, suplementy.
Poza tym jak przeliczyć ceny suplementów i ceny wizyt u dietetyka to wychodzi to mniej więcej na to samo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pójdziesz na pierwszą wizytę, ale za dużo się nie dowiesz. Cała procedura jest tak skonstruowana, żeby odwiedzała ich częściej. Owszem diety mają ciekawe, ale wciskają również i suplementy, które do tanich nie należą.

Może po prostu miałaś pecha - nie można patrzeć przez pryzmat jednej osoby na wszysttkich

Inne tematy z forum

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...