Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Natur house- warto czy nie?

Haha, ktoś chyba nie wie co to odwodnienie, po dwóch tygodniach nie można się odwodnić chyba, że na wczasach przy upale 40 C i bez nawadniania organizmu. Jestem trenerem i straszne Pani głupoty pisze, zwłaszcza,że niby to jakiś lekarz Pani potwierdził. Pewnie Pani nie było stać na specjalistę. Jak ktoś chudnie ciśnienie tętnicze się obniża, a nie wzrasta. Dobrze dobrana dieta leczy, a nie szkodzi i niezależnie u jakiego trenera czy specjalisty. Ale na coś trzeba zwalić więc się wymyśliło, że suplementy odwadniają :) Współpracowałem z Naturhouse jako trener i wszyscy byli zdrowsi po odchudzaniu, niż przed. Ja NH polecam, a Pani musi wybrać się do innego specjalisty :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja też chodziłam do NH. Ale niestety po suplementach jakie pani dietetyk mi dała, po dwóch tygodniach zostałam odwodniona i latałam po lekarzach. To było straszne jak nie mogłam dojść do siebie. Pojawiła się tachykardia, skoki ciśnienia, spadek potasu i magnezu.. Dopiero pani doktor postawiła mnie na nogi i jak ja to mówię "wróciłam do żywych".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dziewczęta, jeśli któraś byłaby zainteresowana bonem na suplementy diety o wartości 100 zł do NH w Olsztynie, to zapraszam do kontaktu na zgredzik1@poczta.onet.pl (oczywiście będzie to korzystna oferta dla Was).

Ja niestety nie skorzystam na razie, a może któraś z Was chciałaby troszkę zaoszczędzić ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej ja też kiedyś chodziłam do NH i byłam zadowolona schudłam 12 kg przez 4 miesiące ale po dwóch latach tyle samo przybrałam tylko z mojej głupoty bo się nie kontrolowałam wyjechałam do pracy i musiałam jeść co było,ale chcę znów spróbować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czesc ja wlasnie zapisalam sie na wizyte ale ta cena mnie troche przeraza bo jestem mama dwojki dzieci wiec mam juz na kogo wydawac kase. Jak mozesz to napisz jakie to sa srodki i gdzie je mozna dostac. Z gory dziekuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najefektowniejsze odchudzanie jest przy pomocy Pani dietetyczki z Rumi czyli mgr inż. Aleksandry Bigott . Bardzo polecam ta Pani odchudziła setki zadowolonych klientów i zawsze podchodzi do każdego indywidualnie :) :) Jak się odchudzałam i czekałam na wizytę to cały czas telefony się rozdzwaniały i brakowało wolnych miejsc ..ale cóż jeżeli specjalista jest skuteczny z ogromną wiedzą to właśnie tak jest . Warto poczekać na wolny termin i trafić w odpowiednie ręce !! Udało mi się zgubić 15 kg w przeciągu 2 msc i jestem bardzo zadowolona i co najważniejsze waga się utrzymuję . Polecam punk w Rumi !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

dziś zaliczyłam pierwszą wizytę w NH Warszawa-Ursynów, jestem b zadowolona,b miła pani dietetyk:)Startuję z wagą 101kg, bmi 36.3. trzymajcie kciuki
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej, ja też odchudzam się w NH, w Warszawie, a dokładnie na Żoliborzu i powiem szczerze ze jest świetnie! co tydzień kilogram mniej. Na początku podchodziłam sceptycznie ale bardzo się cieszę że zaczęłam, bo wreszcie czuję się bardziej atrakcyjna! usmiech.gif
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, a jakie suplementy stasuja w NH?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla niedowiarków,ja chodziłam do Pani Oli w Gdyni,na Świętojańskiej ,i jestem zadowolona. Co tydzień dostawałam nowa dietę,liste produktów których muszę unikać i tych których mogę spokojnie jeść. Pani Ola wszystko mi wytłumaczyła i rzeczywiście dostałam"zapychacze,ulepszacze,wspomagacze"ale kto ich dzis nie używa? Zawsze za nim wezme jakiś suplement dokładnie czytam etykiete na odwrocie i nie ma tam nic co by szkodziło. Wyciąg z karczocha,tabletki z zielonej kawy,błonnik itp. Cena myślę, że nie wygórowana skoro co tydzień mnie mierzą,warzą i daja motywacje do dalszej walki z kg.
Ps. A jakby zobaczyć co daje "inny"dietetyk...jadłospis na msc,zmierzy,zważy i wizyte za msc wyznaczy a skasuje jak za zboże
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakie marne u mnie juz 3 miesiące waga stoi! NH uczy pospować Żyć!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesz produkkty o dużej zawartości tłuszczu, jesz pewnie zakazane banany, winogron, ziemniaki, kasze, ryż, makaron, zółty ser itp nie pijesz dziennie 1,5litra wody niegazowanej i paru szklanek zielonej herbaty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To idz do innego dietetyka. Są tacy co wizyte masz co meisiąc i tylko teczkę przepisów i nakazów i zakazów dostajesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Motywacja

Co do mleka to pijcie spokojnie 0,5% i 1,5%
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Motywacja

Wizyty w Centrum Dietetycznym Natourhouse kosztują mnie tygodniowo 150 zl. Oprócz przepisu który dostaje na dany tydzień, muszę kupić suplement diety. Jest jeden schemat ogolny jedzenia + 1 przepis tygodniowo. Co jakiś czas te suplementy mi są zmieniane. Na pocztku chudnie się do 2 kg bo spada woda a później 0,5 kg do 1kg. Ja już 5 miesięcy odchudzam się z Natourhouse i schudłam 15 kg.

To co mogę polecić po za dietą. To należy pić 1,5 litra do 2 litrów wody niegazowanej na dzień i pić zieloną herbatę.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Etap uczymania wagi polega na stopniowym wprowadzaniu do diety nie dozwolonych produktów. Na Stabizacji można jeść jogurt naturalny z bakaliami, 1- 2 babnany, 2 kromki chleba itp Stablizacja trwa miesiąc ( wizyty co 2 tygodnie). Potem samemu sie decydujesz czy wracasz do starych nawyków czy uważasz na to co byłoz zakazane i jesz tak na Pani zaleciła.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

chodzilam do nh ....szczuplejsza co tydzien o okolo 150zł waga spadala okolo 1kg ( tak na poczatku 2- 3 kg bo woda ) ceny tych suplementów są bardzo wysokie ...takie same kupuje w sklepie o 90% taniej !!! ( oczywiscie nazwy są inne ale skład podobny) lepiej jedz 5 posiłków dziennie .... i sama dasz rade i oszczedzisz kase ...ja sama sie odchudzam ...wystarczy poczytac na necie co jesc itd .... chudne tak samo a kase mam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

to troche drogie lepiej samemu pocwiczyc silną wolę
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

korzystam z pomocy dietetyka - pani Oli w Naturhouse w Sopocie i jestem bardzo zadowolona. pani Ola zawsze miła i uśmiechnięta, posiada ogromną wiedzę która umie wykorzystać w praktyce. 8kg za mną i działam dalej!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja uważam, że warto, ja schudłam 15 kg przez 4 miesiące, niestety w zimę przybyło mi 4, ale tylko dlatego, że zaczęłam podżerać słodkości, ale wiem już o co chodzi w tej diecie i od marca ruszam znowu:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (66 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...