Dziękuję (1) Wczoraj zdałam egzamin na prawko - za pierwszym razem. serdecznie dziękuję... Marta Kolanowska M. - opinia (1) wszystko byłoby ok gdyby nie \"instruktor\" P. facet, który miał gdzieś... M. piotr załucki jest najlepszy!!! (1) Zdawałam rok temu zdałam za drugim razem , ale nie o to chodzi, prawdziwego... Monika
Alicja Miśkiewicz - opinia (1) W końcu zdałam upragnione prawo jazdy kat.B ! Jestem szczęśliwa i wdzięczna... Alicja Miśkiewicz ZDAŁAM!!! (1) Sama w to nie wierzę! Wczoraj zdałam przy pierwszym podejściu. Dzięki Maćkowi... Gośka.K. Rewelecja!!! (1) Miałam do czynienia z kilkoma OSK i z wieloma instruktorami,ale...Artusek... Iza P. Dobra szkoła (1) Witam, prawo jazdy zdałem za pierwszym razem. Polecam Marka jako instruktora,... Adam Kaiser POLECAM!!!! (1) Uczę sie w szkole juz od 6mc,mam super lektorke i efekty juz widze!Nie... Kasia "C" (1) Robiłem kat. C. Zdałem za pierwszym razem, dzię ki świetnemu instruktorowi.... Wojtek TYLKO TA SZKOŁA !!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona,że wybrałam tą szkołę.Nauka przebiegła w sfobodnej... Magda Darek Bodak (1) Świetny instruktor. Wymagający i przy tym skuteczny,bo zdałam za pierwszym... Daria Polecam P.Michała Osypiuk (1) Bardzo dziękuję P.Michałowi.Szkolił mnie od samego początku.To bardzo... Izabela W. POLECAM P. SŁAWKA !!! :) (1) Z p. Sławkiem miałam przyjemnośc przygotowywać się do części praktycznej... Monika N. poziom nauczania wysoki?!? (1) ludzie co Wy tutaj piszecie? poziom nauczania w 19 wysoki? niby z jakiego... kolorowy1233@wp.pl ;) (1) Dołączam się do wszystkich poniższych wypowiedzi ;) Ośrodek godny polecenia.... Karolina Polecam! (1) Po długim czasie i wielkim wysiłku zdałem prawko za drugim razem i tu... Piotrek Polecam! (1) Zdałem za pierwszym razem – przede wszystkim dzięki Mikołajowi. Od dziś... Dawid Jak prawo jazdy to tylko u P.Górala!!! (1) Jestem zadowolona,że właśnie tutaj uczę się nauki jazdy.Lepiej nie mogłam... Kasia P Gorąco polecam ! (1) Kazdego kto chce robić kurs na prawko, zachęcam do odbycia go w OSK OBELIX !... :) Polecam (1) Witam. Moja żona robiła kurs u Pana Piotra. Dzięki indywidualnemu podejściu... Szczęśliwy mąż