poziom z filologi-odp (1) hmmm,ja tam jestem na fil.ang...iiii myśle że poziom może być wysoki lub... Runes Rose zmiana na gorsze (1) Po zmianie dyrektora nastapiła zmiana charakteru przedszkola. Obecna Pani... barbara Polecam serdecznie !!! (1) Witam. Zdałam egzamin za pierwszym razem! Podejście do kursantów w tej szkole... Karolina
Jak najbardziej polecam ;) (1) Bardzo mocną stroną placówki jest przede wszystkim jej elastyczność i... Tadeusz Tomasz C. - opinia (2) Wprawdzie nie podszedłem jeszcze do praktycznego egzaminu państwowego,ale... Tomasz C. SUPER!!!!!!!!! (2) Bardzo mi się podobało, i teoria i praktyka, jeździłam głównie z P. Jerzym i... Ala Super szkola (1) Prowadzacy pierwsza liga i prawko zdalem przy pierwszym podejsciu.Wszystko... Krzysztof Platek Nie taka rewelacja! (1) Niby jest fajnie jednak towarzystwo jest średnie (mieszanka kujonów bogaczy... Natashha GWARANCJA ZDANIA PRAWKA ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Jestem jedną z tych osób, które... Asia Goście są naprawdę dobrzy w tym co robią (1) Polecam wszystkim, atmosfera wręcz rodzinna. Można kawkę sobie zaparzyć - na... Mario. Polecam serdecznie (1) Do tej szkoły trafiłem ponad 2 lata temu - została mi polecona, a szczególnie... Tomasz Leszczyński Polecam :) (1) Chodziłam do tej szkoły i muszę przyznać, że spędziłam w niej najlepsze lata... Była uczennica :) :) (1) Polecam wszystkim ten ośrodek, bo ja bardzo się cieszę że wybrałam właśnie... Martyna POLECAM!!! (1) Jestem po kursie teoretycznym i zaczęłam już jazdy.Jestem w pełni zadowolona... Agata całkiem całkiem (1) osobiście bardzo polecam tę szkołę ze wzglęgu na kierunki w klasach(profile)... Pływak Polecam (1) W zupełnośći nie zgadzam się z opinią jednej z moich poprzedniczek,... Justyna zdałam za 1 razem (1) Najważniejsza dla mnie jest miła atmosfera przy nauce, bo bez stresu... Maria Rzewuska Hurraaaaa !!!! Zdane za 1 razem :))))) (1) Wczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem!! Wciąż nie mogę w... Ewa K. najlepsze przedszkole (1) polecam wszystkim to przedszkole jest super dziecko jest zadowolone, młode... mama Zdałam :P (1) I to wszystko dzięki P. Jackowi. Powiem tak: Ma naprawdę dobre podejście... Natalka