TYLKO OSKAR ! ! ! (1) Jestescie NAJLEPSI!!!!! Dziekuje najlepszemu instruktorowi w calej galaktyce,... Iwona G. Taniec.... :P (1) Kursy tańca, który prowadzi p. Marek sa przecudowne już na pierwszej lekcji... Kasiunia :) Polecam Sławka! Wielki szacunek za profesjonalizm! (1) Mogę tylko podziękować Sławkowi! Przed pierwszymi jazdami obawiałem się i... Radek C.
Szkoła nr 1 w 3mieście!!!!! (1) Wydawać by się mogło niemożliwe, a jednak!!!! Zdałam prawo jazdy za 1. razem!... Magda Grzesiek - opinia (1) Polecam osrodek OSKAR wszystkim. Zdalem za pierwszym razem bez wiekszego... Grzesiek Nie polecam wymagającym (1) Chodziłam do wielu szkół językowych i ta ma najniższy poziom nauczania ze... Joanna w 100% polecam Sławka (1) W 100% polecam Sławka. To instruktor który w niewielkim czasie nauczył mnie... Heniek POLECAM POLECAM POLECAM (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!!! Świadczy to o rewelacyjnych... Aga S Najlepsi w mieście poprostu...... (1) Spot reklamowy jak najbardziej trafiony...Juz od 2 tygodni śmigam po... Asia Meller Ocena części teoretycznej!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam Elke i rewelacyjny sposób przekazu teorii :)) Wykład ze znaków... Mucha Ocena (1) Zdałem dopiero za 5 razem. Co do instruktorów z żadnym nie pojechałem w... Adept Gorąco polecam OSK Vectra! (1) Niedawno ukończyłam częśc teoretyczną,zajęcia prowadził Pan Włodek,potrafił... Girl zadowolony rodzic - opinia (1) jako rodzic polecam przedszkole! kadra pracująca w przedszkolu zdecydowanie... zadowolony rodzic Rodzic jednej z b.uczennic - opinia (1) moim zdaniem nie jest to dobra szkoła na przerwach nauczyciele nie reagują na... Rodzic jednej z b.uczennic lukasz - opinia (1) W WordPoweR naprawde czuję, że to uczeń jest najważniejszy. Zajęcia... lukasz Warto uczyć sie w OSK Rondo:) (1) Prawko zdane za 1 podejsciem:) Szczerze dziękuję Pani Anecie oraz (i chyba... Irenka POLECAM!!!!!! (1) szkoła na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli chcesz się nauczyć dobrze jeździć i... Weronika G "Zmiany na lepsze". (1) W tym roku mamy w grupie nową nauczycielkę.Dzieciaki zaczęły więcej pracować.... Rodzice "Płacę, więc wymagam" (1) Niektorzy rodzice oddając dziecko do przedszkola uważają, że sprawę... Zadowoleni Rodzice z grupy REWELACJA (1) Szkoła rewelacyjna...obsługa wspaniała :) Uczęszczam na taniec brzucha i... orlątko