Polecam wszytskim! (1) Polecam wszytskim tą szkołę.Ja skończyłem kurs z Panem Maciejem i tylko jemu... Maciej Zdałam!!!! (1) Chciałam bardzo serdecznie podziękować panu Leszkowi Sokołowskiemu za... Karolina Grotnik POLECAM (1) NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM TEN OŚRODEK!INSTRUKTOR SEBASTIAN WYSIECKI... ANNA KONKOL
Moja opinia ;) (2) 20 marca zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem ;) Nie stałoby sie to... Łukasz Fritza zapraszam (1) Zapraszam wszystkich byłych i obecnych kursantów na strone nasza-klasa.pl do... autor Polecam!!! (1) Mila i przyjazna atmosfera. Zdalam za 1 razem, polecam! xxx Dla nie wymagających (1) Dla tych co chcą tańczyć ale nie są nastawieni na wielką kariere mmmm POLECAM!!! (1) Ośrodek ten polecili mi znajomi i w najmniejszym stopniu nie żałuje że ich... Michał Sz. Anna Kamińska - opinia (1) Bardzo gorąco polecam ośrodek OSKAR,bardzo jestem zadowolona z poziomu... Anna Kamińska GRATULACJE dla PANA TRENERA (1) Należą się gratyulacje dla Pana Trenera, który pokazał na ostatnich... mama polecam :) (1) Do Jędrka trafiłam na dodatkowe jazdy po tym jak zostałam niemile... irena_l Pozytywnie. (1) Jestem w 6 klasie. Za 2,5 miesiaca kończę tę podstawówkę. Mam z nią wiele... Emila x3 DZIĘKUJĘ!! (1) Zdałam za pierwszym razem kategoria B;) I to nie tylko ja ale i 2 osoby z... Magdalena Ł magdalena sowa - opinia (1) Witam wszystkich. Wczoraj zdałam egzamin za drugim razem (pierwszy raz to mój... magdalena sowa Polecam! (1) Solidne przygotowanie do egzaminu - nauka jazdy na najwyższym poziomie.... Paweł G. 100% skuteczności (1) Witam, chciałbym tylko napisać, ze zdałem egzamin na kat.B za pierwszym... Grzegorz Z. Cieszę się, że mogę dodać swoją pozytywną opinię!! (1) Bardzo dziękuje za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego Marcinowi.... Kasia Henryk K. - opinia (1) Brałem udzial w szkoleniu z komunikacji - bardzo pomysłowe, twórcze,... Henryk K. Justyna H. - opinia (1) Cały kurs podobał mi się strasznie:) Cieszę się, że wybrałam Elkę. Jeździłam... Justyna H. Polecam!!! (1) Zdałem za 3 razem...trochę późno ale cóż.Zdałem dzięki Markowi i... michał