zdałam (1) zdałam za 1 razem teraz 4 kwietnia a uczylam sie wlasnie w AS-ie. Beata J. EFEKT ! (1) Efekt jest, zdałam! Niestety z początku trafiłam do innej szkoły nauki... Aneta POLECAM! (1) POLECAM TĄ SZKOŁE JAZDY! CO PRAWDA PRAWO JAZDY ROBIłEM TAM Z 4 LATA TEMU... Piotr PASIEKA
zlobek nr 1 jest super (1) zlobek nr 1 jest super, opieka jest idealna, paie bardzo mile dzieci sa... malenstwo !! (1) Chodziłam do tej szkoły przy ul . Milskiego. Przez ok 4 lata , nie mam sie na... Anna podziękowanie dla Pana Andrzeja K. (1) Dnia 08.04.2008 zdałam egzamin za PIERWSZYM RAZEM, a to przede wszystkim... Leokadia J. :) (1) Bardzo miło wspominam tę szkołe... i z dużym sentymentem patrze na jej... kam Testy z Historii - stara matura (1) Czy ktoś ma testy maturalne które by mi pomogły w zdaniu starej matury z... Majak :))) (1) Egzamin na kat. B zdałam za pierwszym razem !!! Pan egzaminator spytał mnie o... Ola kat.C za pierwszym razem 04.04.2008 (1) Zdałem za pierwszym razem. Polecam szczególnie Wojtka (instruktor +... Łysy polecam (1) poziom nauczania zróżnicowany i zależy od wykładowcy. Na 8 kursów, w których... loona Zadowolona :) (1) W Mixie wykupilam 2 dodatkowe godziny jazdy i trafilam na pania Alicje...To... Klaudia dobry wybor (1) Coreczke moja zapisalam do przedszkolaka z uwagi na pozytywne opinie o tej... Hanna Dziękuję (1) Kończę kurs w Carusku i chyba tylko od szczęścia zależeć będzie czy zdam czy... Asiula Gorąco polecam! (1) Szkoła cudowna. Wysoki poziom nauczania. Na początku zawsze trzeba się... Krejzol Udało się za drugim razem! (1) Dziś nareszcie nadszedł ten dzień, w którym mogłam usłyszeć od egzaminatora:... Anna Mik I o co tyle krzyku:P (1) Egzamin okazał się dla mnie przyjemnością. Polecem Elkę za profesjonalne... Magda Super ELKA (1) Elka School to najlepsza szkoła w trójmieści polecam ją wszystkim, którzy... Angelika Mało profesjonalna obsługa (1) Nie minął miesiąc nauki a już pracownicy szkoły udowodnili to co się mówi o... Tomasz WIELKI SUKCES:)))) (1) Dzień 1-go kwietnia zapamiętam do końca życia... Zdałam egzamin na prawo... Basia