Bardzo dobra szkoła i prowadzący. (1) Bardzo dobra szkoła i prowadzący. Zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Maciej Turowski bardzo wysoka jakość i przemiła obsługa (1) cudowny klimat, świetna lokalizacja, przemiła obsługa i co najważniejsze... Katarzyna Wolk Genialna kadra i super cena, warto się zapisać . (1) Oferta ProEco One Sp. z o. o. jest na tyle szeroka że ja i moja żona moglismy... Paweł
Polecam (1) Polecam osk mini, świetna baza dydaktyczna, niewspominajac o świetnej kadrze.... Mateusz Polecam! (1) Super atmosfera, dobra organizacja, rzetelni i konkretni instruktorzy. Po... Paulina Rewelacja (1) Wspaniali instruktorzy, spokojnie i rzetelnie podchodzą do kursanta, dzięki... Grzegorz Witzling Wymarzona szkoła! (1) Bardzo dużo się nauczyłam dzięki OSK Poldek. Najlepsza szkoła w Gdańsku!... Maria Przedszkole nastawione na rozwój dziecka (2) Przedszkole w szerokim tego słowa znaczeniu jest nastawione na rozwój... B. i K. Domańscy Polecam! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem, bez problemów.... Ania Dobra szkoła jazdy (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, zdałem za 1 razem teorię jak i jazdę. Pani Renata... Bartek ElkaSchool Gdańsk (2) Ogromne podziękowania dla Pana Wojciecha i Gienia . Za profesjonalizm,... Krzysztof Polecam! (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Expert i Pana Wojtka Nowaka! Cierpliwy,... Monika Kpina (1) Panie w sekretariacie umywają ręce od swojej niekompetencji. Posiadają w... małami Grupa Profesjonalistów! (1) Brałem udział w szkoleniu na Kwalifikowanych Pracowników Ochrony, szkolenie... Marta K. Super Skład (1) Miałem okazję skorzystać z usług firmy Vektra, muszę się pochwalić na sam... Leszek POLECAM OSK SPEED (1) Bardzo mili i doświadczeni instruktorzy tworzą za równo dla siebie jak i dla... Patryk Rozczarowanie (3) Po wizycie na dniach otwartych w marcu i baaardzo pozytywnych wrazeniach... Stefan Jak w domu (1) Półtora roku temu nadszedł dla mnie czas powrotu do pracy, i jednocześnie... Rodzice Alusi PROFESJONALNA SZKOŁA, INSTRUKTORZY, WYKŁADOWCY I PANIE W BIURZE (1) Uważam, że Elka School jest bardzo profesjonalną szkołą. Od pierwszego... Ela Rafał - opinia (1) Polecam w 100 % Pełen profesjonalizm Rafał