Świetna szkoła prawa jazdy, gorąco polecam. (1) Każdy instruktor nauczy Cię czegoś innego, ułatwi Ci jazdę samochodem. Super... ML OSK SPEED - NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE !!! (1) Profesjonalna szkoła godna polecenia.Bardzo przyjazna atmosfera, zespół... Dorota Piotrowska Naprawdę fajne przedszkole... (2) Przedszkole z bardzo zaangażowaną i profesjonalną kadrą. Córka chodziła z... migro
WARTO Z JEDYNKA :) (1) Witam. Gorąco polecam pana instruktora Jacka. Człowiek stworzony do... JUSTYNA Julia - opinia (1) Gorąco polecam,jestem bardzo zadowolona,przyjemne i skuteczne przygotowanie... Julia ELCAR - serdecznie polecam ! (1) Teoria zdana za pierwszym razem z maksymalnym wynikiem, praktyka też za... Sk REWELACJA - polecam jak chcesz zdać egzamin za pierwszym razem :) (1) Dzień dobry, Szczerze polecam tę właśnie "L-kę" zwłaszcza instruktora Kubę!... Kasia Bardzo polecam (1) Wszystko wyglądało tak jak powinno 😀, świetna, uprzejma i oczywiście... Mateusz Dziś jest mój dzień ! :) (1) Wczoraj pełna obaw, dziś mega szczęśliwa! PORD GDAŃSK zdobyty! Najpierw na... Agnieszka G. OSK Delta (1) Teoria- szybko, na temat, bez zbędnego gadania, z koniecznością interakcji i... Julia Gorąco polecam !!! (1) Najlepszy złobek w Gdyni o ile nie w Trójmieście ! Profesjonalna opieka Pań,... Mama Madzi POLDEK polecam p. Alicję (1) Od 9 lat z różnymi przerwami "walczyłam" z moim kursem na prawo jazdy w... Sylwia Ateneum kier. "Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna dziecka ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi" (1) Witam, Czy jest wśród Was ktoś kto wybiera się na studia I stopnia od... JOKO Najlepsza szkółka!! (1) Kurs weekendowy przeprowadzony szybko, skutecznie a przede wszystkim w... Paulina OSK Oskar- Świetny ośrodek Polecam! (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Oskar, a szczególnie instruktora Pana Wojtka... Kasia H Serdecznie polecam! (1) Bardzo ciekawie prowadzona teoria - plus dla wykładowców, że potrafią... Szymon Dobra szkoła (1) Solidna szkoła jazdy. Solidne przygotowanie. Zdałem egzaminy państwowe za... Kamil Polecam! (1) Zadałam za pierwszym razem zarówno teorię jak i praktykę. Szczególnie polecam... Aneta Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Słyszałam kilka pozytywnych opinii od moich znajomych o tej szkole,dlatego... Marta Egzamin komisyjny UG - jak to wygląda? (3) Witam, czy jest tu może ktoś kto miał już egzamin komisyjny na UG? Jeśli... jj114010