Osk Speed - Super (1) Bardzo polecam Osk Speed. Nie wiedziałam, że tak łatwo dam się nauczyć... Agata Kwaterowanie w DS (2) Jak jest z kwaterowaniem w DS? Czy można kwaterować się od 25, czy później,... studentka Polecam (1) Profesjonalna szkoła! Super przygotowała mnie do egzaminu, szczególne... Jacek
Super - Polecam;););) (1) Wszystko mi sie podobało od A do Z. Chyba nie moglam trafić na lepsza szkole!... Kaja PETARDA!!! (1) Serdecznie polecam kurs z Panem Januszem - zero stresu od samego początku,... Joanna Naprawdę polecam (1) Zdałem za pierwszym podejściem - to chyba jedna z najlepszych rekomendacji... mkralias Bardzo zadowolony (1) Chciałbym podzielić się opinią na temat przedszkola w Bąkowie dziecko chodzi... Marcin Serdecznie polecam! (1) W ośrodku jest wspaniała atmosfera. Wykłady są prowadzone bardzo zrozumiale i... Kinga Jestem na tak. (1) 14 września mój egzamin otrzymał wynik pozytywny więc teraz kolej na mnie,... Pani K Gorąco polecam :) (1) Kategoria A. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Gorąco polecam i... Marek Az - opinia (1) Bardzo mili instruktorzy, teoria weekendowa szybka, przyjemna i ciekawa.... Az Fajny ośrodek (1) Fajny ośrodek, świetne przygotowanie do teorii i praktyki z panem Grzegorzem... Rudd Uważajcie!!! (2) Do szkoły Speak Up trafiłam przypadkiem, z chęcią zapoznania się z ofertą... Oszukana Gorąco polecam (1) Jakość usług stoi na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona, że... Iza BARDZO POLECAM! (1) robiłam kurs w oddziale w Gdyni. wczoraj miałam egzamin i zdałam za... Karolina . (1) zdane za 2gim razem! :) jazdy z Przemkiem - polecam. dużo wiedzy ale też... J Inauguracja (3) Mam 2 pytania. Czy inauguracja roku jest obowiązkowa? Można w późniejszym... :) OSK Jurkiewicz (1) Praktyka zdana za pierwszym razem dzięki świetnemu przygotowaniu przez... kursant MEEEGA polecam (1) chcesz zdać idż do speed , zdałem za pierwszym razem. nie było trudno dzięki... maciek najlepsza szkoła jazdy (1) Podczas nauki jazdy jest bardzo miła atmosfera, godziny jazd można dopasować... kin563