Szczerze polecam (1) Lekcje nauki jazdy z Panem Zbyszkiem przebiegały w świetnej atmosferze przy... Maja Gietka Odpowiednie miejsce dla mojego dziecka (1) Jestem mamą 5 letniego chłopca. Syn bardzo rozwinął się w przedszkolu. Dzieci... Justyna J. Nie polecam tej szkoły (3) Szkoła w której pan dyrektor raczej nie dba o interesy uczniów. Rodzicom... rodzic
BARDZO POLECAM UROZINY (1) Na zajęciach jeszcze nie byłam ale mogę wyrazić opinię o urodzinach, które... Gosia Bardzo dobre przedszkole (1) Przyjazna atmosfera, Panie bardzo miłe, duże sale, ogrodzony plac zabaw,... Mama Przedszkolaka Najlepsza Gimba Ever! (1) Jestem w trakcie uczenia i no uczyćsię trzeba ale nauczyciele spoko wuef... Anonim POLECAM!!! Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Polecam naukę w OSK JANKAR! Obsługa profesjonalna, miła. Szczególnie polecam... patkr szkoła 🎒 na poziomie (1) Moim zdaniem jest to najlepsza szkoła jazdy na pomorzu miła obsługa w biurze... Gracjan Super zajęcia! (1) Super przyjacielska atmosfera na zajęciach, usystematyzowany... Ola nie wszystko jest tam dobre jak się okazuje (6) codziennie odprowadzam dziecko do tej szkoły i niepokoi mnie jeden fakt:... kosaber Profesjonalizm (2) Jestem na filologii hiszpańskiej. Jeszcze trzy lata temu nie znałem tego... Student 100% zdawalnosci (1) Polecam w 200% .Mila atmosfera no i doskonała nauka..Jak chcecie zdac totylko... Łysy Które LO w Gdańsku? (2) Kończę w tym roku gimnazjum i zastanawiam się, do którego LO w Gdańsku pójść.... nika20607 Partnerka na kurs tańca, na gwałt potrzebna ;) (4) Na wstępie zaznaczę, że proszę nie przenosić do działu nauka, gdyż tam... adospam Najlepsza szkoła! (1) Jak najbardziej polecam!! Bardzo przyjemna szkoła, wysoki poziom nauczania.... Ola Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę Eromoto, jak i instruktora Pana Tomka Borocha :) teoria... Marcelina Najlepsza szkoła! (1) Zdałam wczoraj egzamin praktyczny na prawo jazdy za pierwszym razem. Nie mogę... M.Ł. zadowolona mama, tata i synek (1) Dziękujemy Panią/ciocią za troskliwą opiekę nad naszym synkiem. Polecamy to... Rodzice POLECAM! (1) Z moją przygodą z prawkiem męczyłam się już od paru lat, po wykupywaniu jazd... Anya SUPER OSK (1) Szczerze polecam!!! Teora jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Panowie... Karolina