Polecam (2) Bardzo miła atmosfera,pełen profesjonalizm,a dzięki temu można nauczyć się... Bartek Polecam (1) Nasze dziecko chodzi do tego przedszkola od września 2014. Codziennie pyta... Dariusz nie polecam tej szkoły, kierunek informatyka (2) generalnie to mój syn po prostu stracił 4 lata nauki w tej szkole,... rodzic
Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu .Kat. C gotowa .Podziękowania dla... Daniel Kierowca (1) Opinię wystawiam już jako „kierowca”. Szkolenie odbywałem... M K Angielski przy kawie (1) Odwiedziłam Lingua Cafe i muszę przyznać że jakość mnie zaskoczyła. Bez... ja Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor jakiego w życiu miałam okazję... Agata Żłobek SAFARI = doskonały wybór! (1) Wszystkim Rodzicom, którzy chcą mieć pewność, że ich Małe Szczęście każdego... mama Laurki Wspaniałe przedszkole dla malucha w każdym wieku (1) Mój synek rozpoczął przygodę z Bajkolandem od września 2014 roku nie mając... rodzice Marcelka Gorąco polecam! (1) Bardzo gorąco polecam wszystkim OSK Elite!. Byłem kursantem Pana Artura... Adam Zbroszczyk Rewelacja!! :) (1) Jeździłam z Teresą Ficht-Preuss i nie wyobrażam sobie lepszego instruktora,... Karola Najlepsza szkoła! (1) Po pierwsze: Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem! Instruktor Kuba... Nika wzorowo (1) Szybko i tanio. Bardzo mila obsługa. Polecam. krzysiu Mateusz - opinia (1) Jazda z PanemTadeuszem to istna frajda biuro super. Mateusz miło, czysto i wesoło (1) Przedszkole z zewnątrz nie robi wrażenia, ale w środku bardzo ładnie, ciągle... Mama L. prawo jazdy (1) Dziękuję Panu Wojtkowi K. Za wszystko, za przygotowanie mnie do jazdy, za... Milena Perfekcyjnie (1) Miałem przyjemność jeździć z panem Markiem Klimczakiem z czego się bardzo... Paweł Syf, kiła i mogiła. (1) Ta szkoła to jedna wielka masakra. Ukończyłam ją w zeszłym roku. Najgorsi są... absolwentka Polecam OSK Elite (1) Gdy wybierałam OSK Elite, sugerowałam się opiniami zamieszczonymi w... Monika M. szkoła nr 4 (2) Ta szkoła jest straszna i tragiczna!!!!!!! Nauczyciele i pedagodzy doskonale... Zdesperowany rodzic.