POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z OSK JANKAR!. Ośrodek profesjonalnie przygotowuje... Paulina Polecam!! (3) Pierwszy raz byłam na strzelnicy. Jestem bardzo zadowolona. Zajęcia... Sylwia Jankar - najlepszy wybór (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom OSK Jankar! Dzięki nauce teorii przez... Dominika
Michał - opinia (1) Jutro klasy szóste piszą egzamin - gimnazjum trzyma kciuki. Michał POLECAM! (1) Miałem przyjemność wykupić dodatkowe 6h jazdy przed egzaminem w tejże szkole,... Kuba idealny OSK (1) Wręcz znakomicie.. profesjonalna obsługa klienta od wielu lat.. bardzo miłe... Jarek E Polecam zdecydowanie! :) (1) Bardzo dobry OSK - nauka skuteczna, atmosfera sympatyczna, podejście do... Weronika polecam !!! Michała Cieplińskiego (1) Akademia Prawa Jazdy jest świetnie zorganizowana i stworzona dla osób ,które... Gosia Ch. Polecam przedszkole! (1) Do Cudownej Krainy na Morenie uczęszcza dwoje moich dzieci. Przedszkole jest... mama dwójki dzieci Mikołaj - opinia (1) Hej ! Polecam Pana Darka Leszczyńskiego !!! Jest bardzo sympatyczną osobą ,... Mikołaj Szukam instruktora jazdy - Gdańsk (8) szukam godnego polecenia instruktora jazdyn z Gdańska na dodatkowe godziny ,... monicca1606 Prawko w OSK Jankar (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy. P. Henryk Świdkowski - instruktor... Anna Fidor Polecam Pana Janusza Sowe! (1) Zdecydowanie polece każdemu tą szkołę , miła obsługa ,ciekawie przeprowadzone... Sebastian Szkoła z (chorymi)ambicjami (1) Klasy profilowane np. media art, czy inne to kompletna porażka. Fakultet z... Uczeń Safari - żłobek na szóstkę! (1) Polecam tę placówkę z czystym sumieniem!Córeczka rozwija się tu... Mama roztańczonej i rozśpiewanej Polecam ! (1) Kazdemu polece OSK Jankar. E-learning jest swietnym wyborem dla kazdego.... Miriam Polecam ;) (2) Właśnie jestem po zdanym egzaminie na prawo jazdy. I jak na kogoś kto... Agata Bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim . Po 7 razach , po ktorych nie zdalem na prawo ( uczylem... Michał Maternowski Lepiej nie mogłem trafić (1) Kurs teoretyczny zleciał w tempie ekspresowym (3 spotkania tygodniowo po 3... Panda Serdecznie polecam (1) Gorąco polecam tę szkółkę, atmosfera bardzo miła i przyjemna, panuje w niej... Dominika