mama uczennicy - ocena (1) Super! Nauczyciele są bardzo mili i kompetentni. Moje dziecko bardzo lubi... mama uczennicy Agnieszka - ocena (1) Z wielką przyjemnością wystawiam tę opinię Świetny ośrodek szkoleniowy.... Agnieszka bartosz wiśniewski - ocena (1) Z pewnością mogę polecić OSK Delta z uwagi na profesjonalizm, umiejętność... bartosz wiśniewski
Marcin - ocena (1) Zdawałem kat. C. i KWP., wszystko zdane za pierwszym. Kursy teoretyczne... Marcin Ewa - ocena (1) Egzaminator (Piotr Terlikowski) w 100 % pozytywny człowiek :) Udało się Ewa Wiktoria M - ocena (1) Chciałabym z całego serca polecić OSK Delta. Miałam przyjemność jeździć z... Wiktoria M Mama - ocena (1) Jesteśmy w Liliputkach ponad rok. Nasza adaptacja była bardzo ciężka,... Mama Matea - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego! Bardzo dobre przygotowanie... Matea Uczennica - ocena (1) Szkoła jest świetna właśnie rada rodziców zakupiła nowe kanapy, krzesła,... Uczennica :) - ocena (1) Polecam bardzo szkołę jak i instruktora Adama!! Zdane za pierwszy razem... :) Natan - ocena (1) Super szkoła, dwie kategorie zdane jedna za pierwszym wszystko dzięki super... Natan Jacek - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Arturowi za przygotowanie mojej narzeczonej... Jacek Paulina L - ocena (1) Artur to instruktor, którego z czystym sumieniem można polecić każdemu, kto... Paulina L Bogna - ocena (1) Wspaniała Placówka, gorąco polecam! Dużo dodatkowych zajęć i opieka... Bogna EŁ - ocena (1) Polecam z całego serducha OSK Lider. Pełen profesjonalizm i poczucie humoru... Mama - ocena (2) Żłobek Port Maluszka to miejsce, które zdecydowanie mogę polecić. Od... Mama Jan Kaczmarek - ocena (1) W Oświata-Lingwista panuje przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce. Dzieci... Jan Kaczmarek Paulina - ocena (2) Ciocię bardzo miłe z super podejściem do maluchów. Przyjazna atmosfera, dużo... Paulina Olaf - ocena (1) Kurs na kat B z panią Daria to cos pięknego. 30 godzin zleciało bardzo... Olaf Anita - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę a także instruktora Pana Krzysztofa Chejmanowskiego... Anita