Maciej - ocena (1) Wszystko ok. Konkretne i solidne przygotowanie do egzaminów państwowych. Oba... Maciej Oskar - ocena (1) Polecam bardzo Akademie Prawa Jazdy, wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym... Oskar Mikołaj - ocena (1) Polecam OSK Delta oraz instruktora Marka. Zdałem za pierwszym razem. Pan... Mikołaj
Julia - ocena (1) Bardzo profesjonalnie podejście , polecam wszystkim :) Julia Paulina - ocena (1) Bardzo polecam! Poziom i zakres dostosowywany indywidualnie do potrzeb. Pełen... Paulina Ewa - ocena (1) Chociaż, jak w każdej szkole, są rzeczy do poprawy, nie możemy być bardziej... Ewa Klaudia - ocena (2) Krzysiek jest świetnym nauczycielem! Polecam z całego serca Klaudia Stanisław mąkosa - ocena (1) Szkółka i instruktor pan Maciej na najwyższym poziomie. Bardzo wyluzowany ale... Stanisław mąkosa Monika - ocena (1) Wyraźnie widoczne jest nastawienie i pomoc nam słuchaczom w zrozumieniu... Monika Zadowolona - ocena (1) Bardzo polecam placówkę. Zmiana przedszkola to był strzał w 10. Moje dziecko... Zadowolona Monika - ocena (2) Polecam serdecznie! Monika Mateusz Ziemsnn - ocena (1) Z całego serca polecam kurs w Wejherowie bardzo zrozumiale zajedzie... Mateusz Ziemsnn Monika k. - ocena (2) Bardzo pomocne, szczególnie aby nauczyć się szybko komunikacji poza granicami... Monika k. Aleksandra - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Rondobis w Rumi. Zajęcia teoretyczne zrozumiałe,... Aleksandra Milena - ocena (1) Polecam z całego serca, pełny profesjonalizm, każda lekcja przygotowana z... Milena Justyna Lewandowska - ocena (1) Profesjonalizm i kreatywność. Zaangażowanie, umiejętność stworzenia dobrej... Justyna Lewandowska Daniel - ocena (1) Kursy są dobrze zorganizowane, materiały dydaktyczne są ciekawe i dostosowane... Daniel Magdalena - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam żłobek Ujeścisko. Moje obie córki uczęszczały do... Magdalena Rodzic - ocena (1) Dziecko pięknie rozwinęło skrzydła dzięki profesjonalnej i zaangażowanej... Rodzic Zadowolony Rodzic z dzieckiem - ocena (1) Polecam w imieniu moim i dziecka, które bardzo chętnie chodzi do tego... Zadowolony Rodzic z dzieckiem