Bombel - ocena (1) Szkoła w której moje dziecko się rozwija, w której uwielbia nauczycieli, z... Bombel Maria - ocena (1) To jakaś bujda na kółkach. Po pierwsze ten cały ośrodek powinien naprawić te... Maria Tomasz - ocena (1) Najlepsi w branży!!! Tomasz
Zosia - ocena (1) Najlepszy instruktor Pan Tadeusz. Przesympatyczny i cierpliwy człowiek.... Zosia Nikola Wróbel - ocena (1) Bardzo polecam wykłady fajnie przeprowadzone. Jazdy też szybko minęły z panem... Nikola Wróbel Anna B. - ocena (1) Syn chetnie chodzi na zajecia, male grupy, w ktorych sa znajomi ze szkoly,... Anna B. Ola - ocena (1) Najlepsze przedszkole pod słońcem! Od początku do końca! Wszystko jest... Ola Maćko - ocena (2) Zespół profesjonalistów języka angielskiego! Bardzo podoba mi się naprawdę... Maćko Iza - ocena (2) Szczerze polecam szkołę Pana Krzysztofa Lango Master. Nauka jest sukcesywna i... Iza Ola - ocena (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego. Bardzo profesjonalny a za razem miły i... Ola anonim - ocena (1) Super szkoła, Bardzo polecam. anonim Maria Wilk - ocena (2) Super obsługa i szybkie dostarczenie przesyłki Maria Wilk Ela - ocena (1) Polecam z całego serca. Syn zaczął chodzić do przedszkola od września. Panie... Ela Tidy Solutions - ocena (1) Jesteśmy firmą sprzątającą z Gdańska i od ponad pół roku mamy przyjemność... Tidy Solutions Zofia - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!!! Wykłady z Panem Mitchem bardzo ciekawe i... Zofia Dawid Żarski - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem :) Moim patronem podczas nauki jazdy był Pan... Dawid Żarski Patryk M - ocena (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Pan Mariusz bardzo dobrze przygotował... Patryk M Rodzic-świeżak - ocena (1) Trochę inaczej, bo z perspektywy osoby, która doszła do szkoły jeszcze przed... Rodzic-świeżak Vedi - ocena (1) Przecudowne miejsce. Agnieszka, Ola, Marta oraz Babcia Halinka to obłędne... Vedi Bartek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego, dobrze przygotował mnie do... Bartek