Dziękuję, że mogłem skończyć tę szkołę! :) (1) Szkoła godna polecenia! Nauka w warunkach partnerstwa, mili i przyjaźnie... Słuchacz WF (1) mam pytanko, wlasnie wybieram sie na ta uczelnie od pazdziernika na... monika Zadowolona (1) A ja jestem pod wrażeniem profesjonalizmu obsługi administracyjnej i... Lilka
ośrodek do bani! (1) zaczełam tam kurs na poczatku roku 2005.nie skonczylam go,dlaczego?... ika szybko i skutecznie (1) nie chcesz udawac, ze sie uczysz, jestes zdecydowany na szybki efekt przy... Malwina PRAWKO NA KAT.C TYLKO W ,,ELKA SCHOOL". (1) Dzisiaj już jest po egzaminie i wszystko dzięki ,,ELKA SCHOOL" Mogę napisać... Sebastian świetna szloła (1) świetna szloła, chetnie tam wracam odwiedzić nauczycieli, którzy mnie... Win zycze kazdemu... (1) zycze kazdemu, aby spotkal takiego nauczyciela, jak Ania: pelna pomyslow,... Artur wreszcie sie ucze! (1) wreszcie szkola, ktora zamiast wydawac pieniadze na reklamy skupia sie na... Pawel Mały niesmak... (2) Jestem w trakcie kursu w OSK D. Śmiarowski do tej pory wszystko układało się... nick ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wielkie dzięki dla OSKARA ale przede wszystkim dla Pana Krzyśka za naukę i... Sonia fajna szkola (1) No ta szkółka jest całkiem fajna;) narazie się jeszcze w niej uczę(mam... wodzu POPROSTU ...OK (1) NIEDAWNO ZDALEM EGZAMIN I WRESZCIE MOGE SAM PORUSZAC SIE PO MIESCIE....... egon SUPER (1) NAjlepsza szkoła w Trójmieście, Naprawdę warto - super nauczyciele, wysoki... Absolwent "ABC" - GORĄCO POLECAM, ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Do niedawna ja i żona byliśmy niezmotoryzowani czyli zależni od innych.... Dawid Serek - opinia (1) Po pierwszym roku musze stwierdzic ze szkola jest naprawde spoko. Wykladowcy... Serek makro ekonomia (1) czy znacie jakąś uczelnię gdzie jest ten kierunek??chodzi mi o trojmiasto lub... dziób POLECAM (1) Jeździłam z 4 instruktorami z Caruska, wszyscy byli mili, kulturalni i na... Lenka polecam (1) polecam ze wzgledu na kulture, duzy wklad pracy, cierpliwosc i opanowanie... Ania bez pracy nie ma kolaczy (1) szybkie efekty w krotkim czasie, ale to intensywna praca na lekcji i full... ADRIAN