moja prawda (1) sala informatyczna nie ma wystarczającego osprzetu w wielu salach sa dziury... uczennica szkoła jakich wiele (1) Prawie wszyscy nauczyciele przychodzili na lekcje z wielką łaską, nie... maja credo (1) niestety z własnego doświadczenia nie polecam nauki jazdy w credo, w... kursantka
Pełny profesjonalizm - polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, uczą solidnie i profesjonalnie.Szczególnie miło... JULITA Pani Joanna -najlepszym instruktorem w 3mieście!! (1) Moja przygoda z L-ką trwa już rok..Wreszcie trafiłam na szkołę godną... marzena pozdrawiam (1) DLA CAŁEGO GRONA PEDAGOGICZNEGO - MILYCH WAKACJI. TOM sponio szkola:))) (1) przypadkiem natknelam sie na te strone i czytam o jakichs samobojstwach,... angie pozdrawiam (1) ...bylam uczmniem tej szkoly od roku1980-1987 , pozdrawiam wszyskich z tych... Monika p. Marcin <333 (1) Polecam przyszłym kierowcom instruktora p. Marcinaa ;D rewelacyjny facet,... milka szkoła na + (1) Rok temu skończyłem i mam pozytywne zdanie o tej szkole. Miki jest ok (1) Pan Marek, bardzo cierpliwy, dokładny i zarazem "czepailski". Czepia się... Basia Rewelka (1) Wysoki poziom nauczania, rewelacyjne wyposażenie, ceny kursów bardzo... poziomka ZDAĆ ZA 1-SZYM RAZEM (1) Polecam wszystkim, którzy przede wszystkim chcą nauczyć się jeździć!!! Nie... Agniecha Szkoda .. (2) Szkoda , że osoby odpowiedzialne za komentarze na Trójmieście (z Ateneum)... inka Poszukiwania :) (1) Poszukuje kogoś kto będzie studiował na uzup.magisterskich kierunek... Mysz kurs stylizacji paznokcia (1) ukonczyłam kurs na wiosnę i jestem bardzo zadowolona, swietna atmosfera,... awa2001 O tej szkole (1) instruktorzy poteafia nauczyc jezdzic z tego co slyszalem najgorzej po ich... Dio tomek - opinia (2) Polecam ośrodek, Bardzo mili instruktorzy a co najważniejsze potrafią... tomek Balagan, brak organizacji, każdy mówi coś innego na czym student traci (1) Przeczytalam pare komentarzy i powiem szczerze że Roman ma racje. Na samym... misia Karolina - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę ponieważ instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do... Karolina