Tak sobie (1) Było tak sobie, matura co prawda poszła nieźle ale niestety co do części... Absolwent '07 polecam (1) wiem za co place i z lekcji na lekcje potrafie coraz wiecej. piotr hmm.. (1) uwazam,że poziom jest wystarczajacy, jak sie trafi na lepszych nauczycieli... tusiek ;p
Kiepskie (1) Beznadziejny poziom nauczania, dostać się tam może prawie każdy. Tysiąc poradzcie (1) witam,wybieram sie na zarzadz na Am na MSU zaocznie,mozecie cos... dama jest OK (1) Bardzo mi sie Podobało :) Arek FULL WYPAS ZIOMKI ^^ (1) Jeśli jesteś dresem i jedziesz na kwadrat z kosą kroić innych to szkoła dla... Nic wbrew Sobie :D pozdro dla 3d:) (1) powiem szrzerze ze zanim przyszlam do szkoly slyszalam same zle opinie..prog... binka POLECAM WSZYSTKIM!!!! (1) Miesiąc temu ukończyłam kurs, czekam na egzamin (mam 20 lipca). Naprawde... Sylwia REWELKA ! :) (1) WSZYSTKO BOMBA TEORIA NA SPOKOJNIE W DOBRYCH WARUNKACH I SUPER JAZDY... KAROL BYCZKOWSKI SORRISO=D (1) Dzięki tej szkole czujesz ze potrafisz jezdzić i ze zdasz za pierwszym razem=D Linka Zdałam za pierwszym razem. (1) Najlepsza szkoła. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za bardzo dobre... Sabina dobra nauka, jeszcze lepsza atmosfera (1) Szkoła godna polecenia. Przyjemna nauka a instruktorzy w umiejętny sposób... Andrzej Polecam (1) Bardzo dobra szkola, swietnie przygotowani instruktorzy o ciekawych metodach... byla kursantka ;) PolecaM!! *rEwwwwelkA* xD (1) zaba Zapytanie (2) witam czy jest możliwość oplacenia 1 raty na miejscu? Czy muszę przelew robic? Jarek Ania - opinia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, wszystkie trasy egzaminacyjne... Ania Sorriso..?? REWELACJA :) :) Polecam (1) szkoła, bardzo sii... :) :) jak dla mnie... jako kursanki, ktora juz... Paulina ;) ZDAŁAM !!! (1) Bez wątpienia jest to najlepsza szkoła , super instruktor , miła atmosfera... MAGDALENA NIE!!! (1) Niestety nie mam pochlebnej opinii o "AUTO-EXPRESS". Było wiele czynników... Salome