poprostu...najlepszy (1) zaczne od tego, że teoria w wydaniu Mitcha okazała się świetna i... Marta ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:):):):):):) (1) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!! UWAŻAM ŻE SZKOŁA PROPONUJE W PEŁNI... Seba Dobra szkoła i super atmosfera, co przy nauce jest najważniejsze :D (1) Egzamin niedługo i idę na niego z pełnym spokojem i pewnością swoich... Nacia
Szkolenie kierowców (2) Rzetelny kurs. Wymagający instruktorzy,którzy uczą jak kierowca powinien... kuba Z PODZIĘKOWANIAMI DLA MIŁOŚCIWIE INSTRUUJĄCEGO ;-D (1) Za dużo zalet, by wymieniać; powiem tylko GORĄCO POLECAM!!! Wielkie... Kara stanowczo nie (1) powiem tak - jesli zalezy wam na latwym uzyskaniu dyplomu - to szkola dla... sadbuttrue prosze o pomoc! (1) zaintersowaly mnie studia na kierunku pedagogika. zastanawia mnie jednak jak... Natalia iza ignatowska - opinia (1) ten osrodek jest poprostu super, a z instruktorow polecam Miecia :)... iza ignatowska PODZIĘKOWANIA (1) Gorąco polecam osk-OSKAR. Wiem co piszę bo od 19 czerwca wstąpiłam w... Ania A. REWELACJA (1) egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo sympatyczni instruktorzy, zwłaszcza... x eh (1) 153 pkty stykna do mat-fizu? ja POLECAM (1) ja tam zdałam za pierwszym razem :-)) już kierowca ;-) SUPER SZKOŁA!!! (1) Naprawdę ogromnie polecam!!! Mam porównanie, bo jeździłam w innej szkole i... Magrat ZDAŁAM :) (1) 7 lat temu oblałam 3 razy. Trochę godzin wykupionych u p.Janusza, p.Tomka i... Dorota Warto tu przyjść! (1) Właśnie zakończyłem kurs języka angielskiego - i zastanawiam się czy nie... Maxi Z czystym sumeniem POLECAM :) (1) Gorąco polecam ten ośrodek :) Długo zajęło mi zdanie prawa jazdy, ale udało... Kasia pytanie (2) Witam! Czy podanie na uczelnię należy wydrukować na 2 stronach ( przód ,... internautka II TF - opinia (1) szkoła godna polecenia, wysoki poziom nauczania i miła sympatyczna atmosfera! II TF Ogólnie kultura (1) Spoko szkoła dla pełnoletnich...nauczyciele i wygląd - duża kultura Alek moja opinia (1) tylko uciekać z tej szkoły kamila