Fajne przedszkole (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola przez pół roku. Opieka jest... Moona Super instruktor:-) (1) Chciałem wszystkim polecić gorąco naukę w Elce w Gdańsku i praktykę u Adama... Krzysiek absolwentka oph i msu oph (1) Uczelnia jak każda inna. Są przedmioty nad którymi trzeba solidnie się... zapałka
Świetna Szkoła - gorąco polecam!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, ogólnie moja ocena tej szkoły nauki jazdy jest... Kamila bez (1) Jest to jedno z lepszych gimnazjów. Jeśli ktoś nie chce się uczyć to poziom... mama :) (1) Fajnie jest tam i tyle :) Kasia WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ (1) SUPER SZKOŁA, KAMERALNA I BARDZO BEZPIECZNA.WIĘCEJ TAKICH SZKÓŁ GDZIE... KRZYSZTOF SYMFONIA_bezpłatnie (1) Tutaj nauczysz się ZA DARMO programu „SYMFONIA„ zobacz koniecznie... teacher Szkolenie to miłe wspomnienie (1) Uczestnikiem kursu byłem ponad rok temu i nie mam pani Alicji niczego do... kahunek wspomnienia sa i beda zawsze;) (1) podpisuje sie pod tymn co jest nizej napisane! przez pierwsze miesiace... kasia POPEYE - opinia (1) Monitoring w całej szkole od ferii zimowych POPEYE Mam prośbę.... i to wielką... (2) chciałabym się dowiedziećkszkołę muszę mieć skończoną żeby się tu dostać...... Kami super szkoła (1) Jestem uczniem w latin fusion od kilku miesiecy, wspaniała atmosfera,... mossi ;) Dzięki!!!! (1) Po rocznej przerwie w podejściach do egzaminu, wsiadłem do samochodu na 4h... Rafał Na poprawę nastroju i sylwetki (1) Polecam zajęcia u Pana Marka niezależnie od Waszego wieku. Tam odnajdziecie... pony BEZNADZIEJA! (1) Omijajcie tą szkołę wielkim łukiem! dostają się tu same odrzuty! ludzie co... Marecka Extra-CREDO najlepsze (1) Credo jest najlepszym ośrodkiem w trójmieście.Zdałam za pierwszym razem ale... Hamster kini-a - opinia (1) Witam Dziwię się, że tak mało opinii jest o kursach Top Dance. Dlaczego ?... kini-a Najlepsza szkola salsy w Trojmiescie (1) Z SalsaKings jestem zwiazany juz od poltora roku. W tym czasie bralem udzial... Marek Zdałam :-D (1) Pierwszorzędny ośrodek z wysokim poziomem nauczania. Uznanie dla pana... świeżo upieczony kierowca