INSTRUKTORZY DO WYMIANY!! (1) POMIMO CAŁEJ SYMPATII DO WŁAŚCICIELKI SZKÓŁKI, PANI ALICJI, KTÓRA BARDZO... ZUZIA Tegoroczna absolwentka (1) Trzy lata w XIX LO wspominam bardzo ciepło. Niektórzy nauczyciele naprawdę... Absolwentka 2007 alexandra - opinia (1) trafilam do Pana Michala przez przypadek, ale nie moglam lepiej. zdalam za... alexandra
super szkoła:):) (1) nie rozmumiem tych opinii na dole:/;/ Ja tam bardzo dobrze wspominam tę... absolwentka:) Jestem studentka AM i bardzo mi sie tu podoba wiem ze to sa studia dla mnie, wszystkich zachecam (1) agnieszka SKUTECZNE NAUCZANIE (1) Chcesz usłyszeć od Egzaminatora w PORD , że ma dla Ciebie zlą wiadomość... Beata .K Fajnie (1) Dziś zdałem prawko dlatego zdecydowałem się na wstawienie tu opinii. Opinie... Greg Dobre przedszkole (1) Jestem mama 4-letniego chłopca, który niedawno zaczął edukację... mama ~~~~REWELACJA~~~~ (1) ...perfekcyjne przygotowanie bardzo mila atmosfera nauka w Elce to sama... Ewelina Przyjcielski ośrodek!!! (2) Dzięki Darek za Twoje " idz i nie wracaj", bo może w jakimś stopniu to mi... Karolina P O co chodzi...? (1) tu sa jakies stare i wymyslone opinie. W tej szkole pracuja normalni ludzi... siwa DOROTA - opinia (1) jestem bardzo zadowolona mila obsluga i oczywiscie pozytywne wynik w czasie... DOROTA Zdałam!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam egzamin za 2 razem, cóż moge napisać, rewelacyjny nauczyciel, bardzo... Ania Cz. m. - opinia (1) szkola jest naprawde super, nauczyciele - rewelacja ! wysoki poziom... m. KURS FRYZJERSKI (1) Chciałabym podziękować za suuuper kurs, w szczególności Łukaszowi, który... KURSANTKA PRÓG (1) wie może ktoś jaki był próg do humanistycznej klasy?? proszę o odpowiedź... ;) Agatta Przygotowanie do egzaminu pod każdym względem! Polecam! (1) Potrafią dobrze przygotować, nigdy wcześniej nie prowadziłem samochodu a po... Maciek Najlepszy wybór (1) Uczenia jest na wysokim poziomie, bardo dobra kadra, co potwierdzaja... studentka Aleksandra B. - opinia (1) Jeżeli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy to polecam EFEKT! Instruktorzy: nic... Aleksandra B. :] (1) Jedno podejście-cel osiągnięty :) przydatne uwagi i wysoki poziom nauczania.... Łukasz