Podziękowania (1) Dzięki troskliwej opiece p. Danusi nasze dziecko bardzo chętnie zaczęło... Mama 6 latka POLECAM!! Zdałem za 1 razem :) (1) Pan Janek jest z*******y :) Nauczył mnie tego co było potrzebne. Wyjasnil... Marcin Gratulacje (1) Serdecznie gratuluję zajęcia I miejsca w rankingu trójmiejskich szkół... Odessa
BARDZO DOBRA SZKOŁA (1) Ma bardzo dobre pracownie jako jedyna w Gdańsku. świetnie uczy do zawodu a... roobson Zdałem za pierwszym razem ! (1) Polecam Elkę (Gdańsk) wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Łukasz L. Ochrona Środowiska (1) Polecam studiowanie Ochrony Środowiska w KPSW.Od początku byłem mile... boczek PIĘKNIE DZIĘKUJĘ (1) 2 KWIECIEŃ TO MÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ,ZDAŁAM ZA TRZECIM RAZEM. / W KOŃCU SIĘ... E.POLITOWICZ świetna opieka. (1) dziecko lubi tam chodzić, warte polecenia Jurek warte polecenia (1) chodzi juz 2 dziecko, jestem zadowolony jjurakk Efekt murowany !!! (1) Chesz zdac prawko? Nic prostszego zapisz sie do OSK Efekt i po sprawie.... Krzysiek GORĄCO POLECAM (1) SUPER SZKOŁA- NAPRAWDĘ WARTO TU STUDIOWAĆ JARO warto studiować (1) Uczelnia nowoczesna,dobrze wyposażona,Panie w dziekanacie również... student zaoczny Profesjonalny kurs nie tylko dla orłów ;) (1) Wyczerpujące wykłady przekazane w bardzo zjadliwej formie bez suchego... Paweł Z. Chcesz nauczyć się jezdzić - dobrze trafiłeś !!! (1) Zdałam egzamin!! Ośrodek naprawdę godny polecenia, nie znajdziesz lepszych... Izabela Do Ewy... (1) droga Ewo... co do tańca towarzyskiego , hmmm niski poziom... no jezeli... bromZ :) (1) Chodzę do tej szkoły, czasem są fajne pomysły, lecz niestety gorsza... Pauli :) (1) Hej:) mam pytanie, ile wynosi w tej szkole próg punktowy do klasy... Paulinka Takie sobie gimnazjum (1) Ocena poziomu nauczania dotyczy klasy z wykladowym angieskim. Poziom... Basiek16 szkolenie do bani! strata czasu! (1) Szkolenie przeprowadzone w nieprofesjonalny sposób. Chaotyczny wykład, brak... kursant Dzięki! (1) Serdecznie dziękuje p.Jackowi i Darkowi! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w... karl#88