Aryan B. - opinia (1) Gorąco polecam naukę jazdy w szkole go!auto - teoria z panem Wojtkiem zostaje... Aryan B. Mama - opinia (1) Przede wszystkim przedszkole ma zajęcia na basenie. Syn bał się wody a teraz... Mama Asia - opinia (1) Z całego serca polecam osk mini !!! Przyszłam do tej szkółki z polecenia... Asia
Agata - opinia (2) Lekcje na bardzo wysokim poziomie nauczania. Lektorzy to świetni ludzie.... Agata Ola Gurzyńska - opinia (2) Great Opportunity to use language with native speakers! Ola Gurzyńska Marcin - opinia (1) Świetne podejście! Wykłady poprowadzone w ciekawy i merytoryczny sposób,... Marcin Zadowolona - opinia (1) Wszystko na plus, egzamin zdany za pierwszym podejściem. Duże ukłony dla... Zadowolona Piotrek - opinia (1) Bardzo polecam, zdałem bezproblemowo za pierwszym razem nie popełniając... Piotrek Jaro - opinia (1) Bardzo polecam bardzo dobry instruktor nauki jazdy oraz techniki Jaro Małgosia - opinia (1) Polecam szkołę jazdy Delta. W czasie trwania kursu zmieniłam OSK na Deltę, co... Małgosia Ilona - opinia (1) Polecam każdemu! Moje dziecko chodzi do przedszkola drugi rok i nie żałowałam... Ilona Karolina - opinia (1) Cudowne miejsce dla maluszków! Bardzo przytulne wnętrze, dobrze wyposażone.... Karolina Magda - opinia (1) Super szkoła. Cieszę się że do nich trafiłam. Ekstra instruktorzy: Pan... Magda Marcin - opinia (1) Studiuje już trzeci rok na kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji,... Marcin Amelia Cejko - opinia (1) Polecam bardzo mocno, szkółkę Alfa w Gdańsku. Bardzo przyjemna atmosfera,... Amelia Cejko Piotr Chrzanowski - opinia (1) ecdis jrc. znakomity kurs. Świetny kontakt z wykładowcą. Indywidualne... Piotr Chrzanowski Marta - opinia (1) Z całego serca polecam OSK Delta, pana Tomka z którym uczyłam się teorii,... Marta Łukasz - opinia (1) Polecono mi instruktorkę Klaudię i się nie zawiodłem , wziąłem kilka godzin... Łukasz Studentka kosmetologii - opinia (3) Poziom nauczania zerowy, tragedia z materiałem i z wyposażeniem, płaci się... Studentka kosmetologii Kat. C - polecam! - opinia (2) Podejście do kursanta, atmosfera, przekazana wiedza wszystko na plus i ludzie... Kat. C - polecam!