Krzysiek N. - opinia (2) Powiem tak szkole polecił mi znajomy który również robił te same kategorie co... Krzysiek N. Agnieszka W. - opinia (1) Polecam...! Najlepsze Centrum Szkolenia Kierowców jakie może być. Dziękuję... Agnieszka W. Mikołaj Jędrzejewski - opinia (1) Polecam wszystkim tą szkołę , a za instruktora można sobie wybrać , i tu... Mikołaj Jędrzejewski
Dominika - opinia (1) Miło, szybko, sprawnie polecam :)) Dominika Marta Zakrzewska - opinia (1) Bardzo wam polecam OSK Obelix!!! Zaczynając od zabawnych i ciekawych... Marta Zakrzewska Krzysztof - opinia (1) Miejsce gdzie dzieci mogą być dziećmi :) W żłobku panuje bardzo rodzinna i... Krzysztof Weronika - opinia (1) Polecam z całego serca! Lepiej nie mogłam trafić! Weronika Maks - opinia (1) Super szkółka, profesjonalni instruktorzy polecam Panią Ole. Egzamin zdany za... Maks Nina - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego:)) Pan... Nina Marek M. - opinia (1) Fajna atmosfera. Prowadzący przygotowani i z chęcią przekazują swoją wiedzę.... Marek M. Magdalena - opinia (1) Szkoła jazdy godna polecenia, a szczególnie mój instruktor. Janusz Piotrowski... Magdalena Anna Fopke - opinia (1) Szczerze polecam! Odbyłam kurs i zdałam egzamin. Cenię ich podejście do... Anna Fopke Ola - opinia (1) Szkoła jest jednym wielkim koszmarem. Nauczyciele nie stosują się do niczego... Ola Marek - opinia (1) Kurs prowadzony bardzo dobrze i super instruktor Marek Tatiana Fedkina - opinia (1) Profesjonalne podejscie. Bardzo polecam! Tatiana Fedkina Adam B. - opinia (1) Szczerze polecam tą szkołę, w szczególności instruktora Janusza... Adam B. Janina - opinia (1) Szkoła językowa perfekcyjna pod każdym względem. Dzięki metodzie Callana... Janina Monika - opinia (1) Polecam serdecznie Rondobis Gdynia, panie pracujące w biurze zawsze miłe i... Monika Anna - opinia (1) Z całego serca polecam! Robiłam kat A i B oba zdane za 1 Anna Kamila - opinia (1) Cudowna szkola jazdy na najwyższym poziomie super instruktorzy wspaniałe uczą... Kamila