Kamila - opinia (1) Cudowna szkola jazdy na najwyższym poziomie super instruktorzy wspaniałe uczą... Kamila Michalina Z. - opinia (1) Super szkoła!! Z czystym sumieniem polecam Akademię Prawa Jazdy jak i... Michalina Z. Marta - opinia (1) Cudowna organizacja. Dzieci zaopiekowanie o do tego wszystko po angielsku. Marta
Joanna - opinia (1) Pani Alicja najlepsza instruktorka goraco polecam . Joanna Asia - opinia (1) Najlepsi z najlepszych goraco polecam . Asia Alicja - opinia (1) GDprawko polecam z całego serca! Szkoła jazdy pełna profesjonalistów. Ciekawe... Alicja Ewa - opinia (1) Polecam Nauke Jazdy Zbyszek poniewaz wyklady sa prowadzone w bardzo milej i... Ewa Beata - opinia (1) Polecam, polecam,polecam i jeszcze raz polecam!!!!! Zbyszek jest najlepszy!!!!! Beata Wercia - opinia (1) Bardzo polecam. Instruktorzy zawsze radośnie i pozytywnie nastawieni,... Wercia Krzysztof - opinia (1) Dużo pisać na temat jakości, poziomu nauczania i samej oferty Akademii... Krzysztof Kursant - opinia (1) Nauka z Panem Tomkiem to czysta przyjemność, kontakt niemalże natychmiastowy.... Kursant Milena B. - opinia (1) Z całego serca polecam żłobek Akademia Malucha. Synek chodzi tam z chęcią.... Milena B. teresa debowska - opinia (1) Super klimatyczna szkoła ,zachęcam do poznania warunków i zapisów. teresa debowska Dagmara - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Moje dziecko zostało wyrzucone z innego żłobka bo ciągle... Dagmara Magda - opinia (1) Cudowne miejsce Córka uwielbia tam chodzić. Panie opiekujące się dziećmi są... Magda Ada - opinia (1) Po poprzednim, nieukończonym kursie kilka lat temu w innej szkole jazdy nie... Ada Marzena - opinia (2) super miła obsługa samochody i plac w najlepszym stanie Marzena Mirela - opinia (1) Dodatkowa jedna jazde na kategorie B wykupilam w Osk Delta i trafilam na... Mirela Julian - opinia (1) kurs poszedł bardzo sprawnie. Jazdy miałem z panem Łukaszem i bardzo polecam.... Julian Kursant 12 - opinia (2) Po kursie w tej szkółce zdałem prawo jazdy za pierwszym razem. Serdecznie... Kursant 12