. - opinia (1) Super oferta, bardzo ciekawe, kreatywne zajecia, przemile opiekunki, pyszne... . Dawid - opinia (1) Niesamowite doświadczenie nauki jazdy. Instruktor Janusz Piotrowski jest... Dawid Vladyslav - opinia (1) wziąłem kilka dodatkowych godzin jazdy z Grzegorzem,Bardzo mi się podobało,... Vladyslav
Żenia - opinia (1) Bardzo polecam szkole jazdy i w szczególności instruktorkę Klaudię! Zdałam... Żenia horsham - opinia (2) Polecam, widać pracę nauczycieli. Nie ma lepszej w okolicy. horsham Wściekły rodzic - opinia (1) Najgorsza szkoła podstawowa w Gdańsku, dzieci podzielone na dwie grupy, część... Wściekły rodzic Kamil - opinia (1) Bardzo dobra i szybka nauka kursu prawa jazdy polecam wszytkim Kamil Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam, wszystko sprawnie i profesjonalnie. Bardzo mili i... Weronika Anna Szpak-Szpakowska - opinia (1) Świetna szkółka, zdane za pierwszym razem, polecam!!!! Anna Szpak-Szpakowska Robert - opinia (1) Właśnie zakończyłem kurs Administracji sieci komputerowych INF.02 Polecam z... Robert Weronika - opinia (1) Prawo jazdy zaczęte pare lat wcześniej w innej szkole,po paru niezdanych... Weronika Marta - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy szukają najlepszej szkoły jazdy! Są najlepsi Przy... Marta Natalia - opinia (1) Duzo cierpliwosci i profesjonalne podejscie:) zdane za 1wszym Natalia Ania - opinia (1) Korzystamy od lat z półkolonii, zajęć edukacyjnych i jesteśmy bardzo... Ania AG - opinia (1) Polecam wszystkim Maluchom i ich Rodzicom. Idę do pracy nie martwiąc się o... AG Kasia - opinia (1) Cudowne miejsce!! Super Panie!! Wiedza co robia i robia to z pasja. Obdarzaja... Kasia Miroslaw - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, super instruktor Rafał przeprowadził mnie przez... Miroslaw Kasia - opinia (1) Przedszkole było na dobrym poziomie za poprzedniej Dyrektorki, niestety te... Kasia Ania - opinia (1) Zajęcia informatyczne to świetna opcja. Mam to na miejscu w szkole, a... Ania Ola - opinia (2) Najlepsza szkółka!! Super instruktorzy, cierpliwi i wyrozumiali. Bardzo polecam Ola