W. - opinia (1) Dzięki świetnemu przygotowaniu przez genialnego instruktora jakim jest Pan... W. Piotr - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy. Egzaminy zdane za pierwszym razem.... Piotr Artur. S - opinia (1) Profesjonalna obsługa, łatwość przekazywania wiedzy. Polecam z całego serca.... Artur. S
Natalia - opinia (1) Miałam przyjemność jeździć z instruktorem Rafałem. Wszystko świetnie podczas... Natalia Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Speed. Bardzo miła i przyjazna atmosfera, wysoki... Agnieszka Ela - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, szczególne podziękowania dla Pana Krzysztofa, zawsze... Ela Patryk M - opinia (1) Kurs został przeprowadzony profesjonalnie pod każdym kątem. Instruktorzy są... Patryk M Marcin - opinia (1) Polecam z całym sercem , kurs+egzamin 1,5 miesiąca i prawo jazdy w kieszeni :) Marcin Dawid - opinia (1) Mialem przyjemnosc jezdzic z 3 instruktorami z ktorych najbardziej polecam... Dawid Dominika - opinia (1) Bardzo fajna szkoła. Obsługa na wysokim poziomie. Bardzo polecam instruktora... Dominika dorota851 - opinia (1) Polecam bardzo Edu Zielony Zakątek. Moja córeczka od 2 dnia chodzi z... dorota851 Monia_Psych - opinia (1) Szkoła mimo pandemii naprawdę funkcjonuje dobrze, część zajęć mamy na miejscu... Monia_Psych anonim - opinia (1) Bardzo dużo zawdzięczam całej społeczności V LO. Po dwóch latach od... anonim Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora Krzysztofa... Natalia Mama - opinia (1) Przyjazny żłobek dla dzieci i ich rodziców. Dużo zajęć edukacyjnych. Świetny... Mama Julka - opinia (1) Z całego serca polecam instruktor Panią Kasię, od samego początku do samego... Julka Olaf - opinia (2) Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem, serdecznie polecam instruktora... Olaf Pan tata - opinia (2) Placówka rewelacyjna pod względem zajęć dodatkowych. Niezależnie od pogody... Pan tata Ada K. - opinia (1) Świetne przedszkole! Najlepsze w Trójmieście! Opieka serdeczna i czuła -... Ada K. Konrad - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony że uczęszczałem do tej szkoły. Zajęcia są bardzo... Konrad