Tylko w Credo (1) Jeśli się uczyć jeździć to tylko w tym ośrodku. Zdałem za pierwszym razem... Kierowca Świetna szkółka :) (2) Witam :) Chodzę do tej szkoły i muszę powiedzieć ,że jest naprawdę świetnie... Julietta super super super ! (1) było po prostu extra ..i tyle ;) super ludzie, super nauczyciele :) super... megi
Prosze o pomoc ! (1) Widzialem kilka ogloszen SopockiejFilmowki ale nie moge ani dodzwonic sie na... Mateusz Polecam! (1) Zakończyłam właśnie kurs językowy w szkole BEST. Jestem bardzo zadowolona z... Ania Wspaniała szkoła! (1) Obecnie studiuję na II roku na PG, ale często wracam do czasów liceum.... Artur swietny osrodek (1) jeah! zdalam za 1 razem (ha! a przeciez teraz ciezko zdac na 1 podejsciem:)... alicja super (1) dzięki nim wreszcie zaczełam mówić! po angielsku oczywiście Ilona uczen 2006/2007 - opinia (1) jeśli ktoś tam nie chodził tyle lat co ja to niech wie ze to najgorsze lata... uczen 2006/2007 poprostu...najlepszy (1) zaczne od tego, że teoria w wydaniu Mitcha okazała się świetna i... Marta It is absolutely great place to learn foreign language (1) Witam! Uczęszczam do szkoły Ambit już od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona-... Kasia M. ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:):):):):):) (1) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!! UWAŻAM ŻE SZKOŁA PROPONUJE W PEŁNI... Seba Dobra szkoła i super atmosfera, co przy nauce jest najważniejsze :D (1) Egzamin niedługo i idę na niego z pełnym spokojem i pewnością swoich... Nacia Szkolenie kierowców (2) Rzetelny kurs. Wymagający instruktorzy,którzy uczą jak kierowca powinien... kuba Z PODZIĘKOWANIAMI DLA MIŁOŚCIWIE INSTRUUJĄCEGO ;-D (1) Za dużo zalet, by wymieniać; powiem tylko GORĄCO POLECAM!!! Wielkie... Kara stanowczo nie (1) powiem tak - jesli zalezy wam na latwym uzyskaniu dyplomu - to szkola dla... sadbuttrue prosze o pomoc! (1) zaintersowaly mnie studia na kierunku pedagogika. zastanawia mnie jednak jak... Natalia iza ignatowska - opinia (1) ten osrodek jest poprostu super, a z instruktorow polecam Miecia :)... iza ignatowska PODZIĘKOWANIA (1) Gorąco polecam osk-OSKAR. Wiem co piszę bo od 19 czerwca wstąpiłam w... Ania A. REWELACJA (1) egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo sympatyczni instruktorzy, zwłaszcza... x