Profesjonalnie (1) Polecam Wszystkim ten ośrodek. Bardzo miła atmosfera, kadra... Lukasz POLECAM!! (1) Ośrodek polećił mi znajomy.Ceny mają atrakcyjne.Szkolenie jest... DAREK S Pan Wojtek - instruktor na piątkę (1) Poldek to świetny ośrodek z świetną kadrą. Miałam przyjemność jeździć z... Ewa
:] (1) Jedno podejście-cel osiągnięty :) przydatne uwagi i wysoki poziom nauczania.... Łukasz najlepsza szkoła (1) chodziłem do niej 9 lat i szkołą dobra,nauczyciele są spoko,ale wymagający... P.F. Bardzo przeciętnie... (1) Szukając ośrodka wybrałam ten, który zapewniał auta takie same jak na... Kursantka pytanie (1) Chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa odnośnie zmiany instruktora?... Maja SUPER SIĘ JEŹDZI W "POLDKU" !!!!! (1) OSK POLDEK poleciła mi koleżanka, która dopiero po dodatkowych jazdach w tym... Monika Z wyrazami wdzięczności. (2) Na kurs prawa jazdy poszłam do pierwszego ośrodka jaki sie... Olci@ Delta plus na PLUS ;) (1) jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć a przy tym naprawdę dobrze spędzić czas... Grocik polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, dużo konwersacji i motywacji do pracy. świetna... rossman Odpowiedż dla " Uwe' (1) Jeżeli ktoś chce zrezygnować, to zawsze zwracamy pieniążki za... Andrzej Pijanowski Polecam! (1) Kursy w OSK Autostrada są naprawdę godne polecenia. Profesjonalnie... Tomek Szczerze polecam :) (2) Polecam tą szkołę :) Instruktor naprawdę bardzo rzetelnie przygotowuje do... kaste Oda do MISTRZA... (2) Januszu, mój MISTRZU Wielki, Moja drogowa Ostojo, Wielkie dziś Tobie... Renia no nie jest tak żle (1) kiedyś chodziłam do tej szkoły,nauczyciele się pewnie nie zmienili od tamtej... dawna uczennica taniec to pasja.. (2) taniec może stać się nieodłączną częścią każdego człowieka.. jeżeli tylko... dusia Krzysiu, to dla Ciebie! (1) Jestem posiadaczką prawa jazdy, wydanego w piątek trzynastego!!! Drżyjcie... Joanna III Wojewódzki Przegląd Teatrów Szkolnych (1) W dniu 21 kwietnia byliśmy uczestnikami Przeglądu. Jesteśmy zachwyceni miłym... uczestnicy Pan Andrzej jest super (1) Po prostu... wykupiłem tam dwie jazdy z panem Andrzejem i on jest super :D Studi