el - opinia (1) zajecia prowadzone sa bardzo profesjonalnie.Duzym plusem jest orginalna... el Przyszly uczen XIXstki (1) Wczoraj tzn 16 marca 2007 roku bylismy w II LO na dniach otwartych. To co... Witek Każda szkoła ma jakieś zalety i wady (1) Zaletą szkoły jest przyjazne podejście do uczniów,angażowanie uczniów i... rodzic gimnazjalisty
Polecam! Naprawdę dobra szkoła! (1) W tej szkole naprawdę można nauczyć się tańczyć i wiele osiągnąć!!!!... Angela Karpik - opinia (1) Częściowo zgadzam się z opinią Domino i Juniora, panie w dziekanacie nie... Karpik DO TRZECH RAZY SZTUKA:) (1) Przynajmniej w moim przypadku.Jestem taka szczęśliwa, że wreszcie się... Ola b.dobre gimnazjum (1) b. dobre gimnazjum .. i polecam !! vbo nauczyciele sie zmienili i jest inny... Agatka Dziękuję,dziękuję,dziękuję..!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) (2) Baaaaardzo ale to baaardzo Ci Janusz dziekuję za... agnieszka Rewelacja:)naprawde polecam:) (1) " Zdałam za pierwszym razem!Marcin Żabicki jest wymagającym ale konkretnym... Tom@sz Kat. C. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. (1) Polecam na początek przejrzenie pozostałych opinii - i cóż mogę dodać,... Michał J. Za 1 razem :) (1) Dziś dołączyłam do grona kierowców... za 1 razem oczywiście. Z tego tytułu... Gosia Beznadziejna szkoła... (1) ... w 100% masz rację. Chodzimy w kurtkach, boimy się chodzić do szkoły... no comment pzdr wszystkich abiturientów (1) sabinka Kursy treningu pamięci i szybkiego czytania SPW już w Gdyni! (1) Kursy treningu pamięci i szybkiego czytania SPW już w Gdyni! Nowe kursy w... IwonaKot Bardzo dobre kursy z EFS-u (1) Uczestniczę w kursach dofinansowanych z EFS-u (język angielski dla... piotr CEL OSIĄGNIĘTY!:) (1) NIe ukrywam, że stało się to za przyczyną OSK "Autostrada". Kurs przebiegał... Ewa Cudo (1) Świetna szkola Skrzyp Murad - opinia (1) Ta szkoła jest mega. Najlepsi są nauczyciele i towarzystwo. Chodzę do niej... Murad POPROSTU NAJ :) (2) Poprostu NAJ SU-naj!!! Januszku chciałam wysmarować ci parę niepochlebnych... MAGDALENKA Super ośrodek (1) Gruntowne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołaniem szybko... miko