Rozwijające i zachęcające... (1) Moje dziecko było na kursie podczas ferii w Gdyni. Było bardzo zadowolone.... Aneta Rewelacja!!!! (1) Wystarczy poczytać wszystkie opinie i juz wiadomo co to za szkoła! Daje duże... doma rodzic - opinia (1) Wbrew panującej opinii jest to szkoła przyjazna młodzieży. Poziom nauczania... rodzic
ENZYM!! (1) Tanczyłam w Enzymie :) szkola jest naprawde super, a trenerka - Agnieszka... Mała Ola BRAK DOBREJ KADRY (1) Pomimo wysokich cen za czesne i zagrywów ze strony Pana P. to az miło... uczennica zalety przeważają nad wadami :) (1) Gdy się uczyłam w tej szkole narzekałam na wymagających nauczycieli i ich... mag Ania - opinia (1) Jesli szukacie dobrego ośrodka to ten wlasnie taki jest!!!Naprawde... Ania A jednak nie do konca tak fajnie (1) No cóz drugi raz bym sie nie zdecydowala. Sporo nerwów kosztowalo mnie... Izaa Krzysztof 35 - opinia (1) Szkoła o bardzo wysokim poziomie. Czysta, elegancka i bezpieczna. Krzysztof 35 Polecam !!! (1) Darek J. to wyśmienity instruktor przed egzaminem po ponad półrocznej... Jasiu .....................PYTANIA!.................... (1) Mam zamiara skladac papiery do X LO, jednak niegdzie nie mogę znalezc STRONY... Kat. Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!! (1) Bardzo gorąco polecam ten ośrodek do zdawania prawa jazdy gdyż instrukor... Marek Egzamin zdany za I podejściem!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla wszystkich instruktorów którzy szkolili mnie na... Damian Mundium - opinia (1) Uczelnia na wysokim poziomie. Studiuje prawo i jestem bardzo... Mundium Lech najlepszy (1) Lech jest bardzo dobrym osrodkiem a najlepszym instruktorem Pan Leszek... zosia Jak ciężarówka to tylko z WOJTKIEM (1) Jestem szcześliwym posiadaczem prawa jazdy kat. C i to właśnie dzięki... Piotr U. bARDZO DOBRA SZKOłA. (1) SP 27 uważam za rewelacyjną szkołę. Jestem uczennicą gimnazjum. Śmiało mogę... Polly-ann NIE POLECAM!!! (1) Na pewno nie moge powiedzieć złego słowa na przesympatyczną panią sekertarkę... Helenka Pan Janusz jest najlepszy :) (1) Jak instruktor to tylko Pan Janusz Opiela ;D super gość :) doskonale... Czarnulka W odpowiedzi na opinię Rodzica X (1) W odpowiedzi na zarzuty Państwa podpisującego się "X" To trochę niepoważne... Przekornu "Y"