3-ka;] (1) kto chce cos uzyskac,tan uzyska,kto chce sie nauczyc-to sie nauczy;] i jaka... nieistotne POLECAM!!! Jak zdac prawo jazdy to tylko w OSK Autostrada !!! POLECAM!!!! (1) Yes, Yes, Yes jakby powiedział jeden z politykow, wczoraj pozytywnie... Agnieszka monika - opinia (1) rewelka!!! monika
wspaniałe wspomnienia i ludzie (1) nie żałuję wyboru. pozdrawiam wszystkich nauczycieli i dziękuję za te 3... absolwentka 2006 Prosze o informacje! (1) Jestem zainteresowana podjeciem nauki w tej szkole na kierunku Informatyka w... kasia POLECAM 8+)) (1) Gdyby wszyscy instruktorzy nauki jazdy uczyli tak jak p. Krzysztof z... Kasia bardzo pozytywnie! (1) bardzo dobry poziom nauczania .miła obsługa.chłopaki bardzo dobrze ucza... FILIP Optima jest dobra :) (1) Moim zdaniem to bardzo dobry ośrodek:) zdałam prawko za pierwsyzm razem:)... Gosia Wypracowania o hotelach (1) Hej mam pytanko czy ma ktos moze wypracowanko o jakims hotelu? Ika Z Autostradą zawsze po drodze i prosto do celu (1) Ośrodek ten, a przede wszystkim pana Remigiusza mogę polecić każdemu, nawet... Ewa S. Agagaa - opinia (1) Panie przedszkolanki mają bardzo indywidualne podejscie do dzieci. Agagaa Naprawde dobra szkoła (1) Kiedyś ja chodziłem do tej szkoły - teraz chodzi moje dziecko... :) Szkoła... Osa studiuję w PWSH.... (1) i jestem zadowolona. Jestem na filologii angielskiej i jak wszedzie można tu... Apple Kinga - opinia (1) super szkółka!! placyk na miejscu, wiec nie trzeba nigdzie bladzic, do tego... Kinga ODPOWIEDŹ dla Hmmm..... (1) w 16 -to letniej karierze wychowane pary B i A klasy , III kat.... instruktor TOP dance Dr. Klotz IIIa ;P - opinia (1) Szkoła bardzo fajna, ale... Poziom nauczania - zależy od nauczyciela.... Dr. Klotz IIIa ;P absolwent kursu (1) Właśnie skończyłam kurs Specjalista d/s obsługi klienta. Super... Danuta :) (1) zdecydowanie polecam :) jeżdżę z Panem Wojtkiem Gałką i mimo trudnych... zana GORĄCO POLECAM !! (1) Zdałam egzamin. Jeśli mogę mieć swoje zdanie o ośrodku to uważam, iż jest on... Justyna SPOKO SZKOLA!!! POLECAM! (1) dziekuje panu Wojtkowi za niesamowita cierpliwosc, zrozumienie dla mojego... Wejherowianka:)