AZ SIE LEZKA KRECI ZA NAUCZYCIELAMI ;-) DYREKCJA I TYM BUDYNKIEM.. (1) a nawet nie za budynkiem ale ta cala atmosfera ktora powala i z tego co wiem... Krzysiek Soński aniol184 - opinia (2) egzamin zdałam za drugim razem, więc nie jest źle.pomimo że długo nie... aniol184 to jest buda (1) chodzilem tam prez 5 lat i mówie wam to jest dopieru patologia palace się... Witek stary_chelm
Olcia - opinia (1) Chodzę teraz do Jedynki i zgadzam się z opiniami, że jest trochę... Olcia fajna szkoła (1) szkoła ma duże wyposażenie i są głośne dyskoteki to mi się... manson super szkoła! (1) Super szkoła z super ludźmi! Pełen profesjonalizm, świetnie wykształceni... Marta Dziękuję (1) Dziękuję za odzew. Wprawdzie postanowiłam zaryzykowac i się zapisać zanim... agravka Podziekowania (1) Serdecznie dziekuje panu Michalowi za profesjonalne przygotowanie mnie do... Andrzej POLECAM !!! (1) Polecam szkołe jazdy " awans" !!! Pan Jan jest naprawde bardzo dobrym... Bożena ja - opinia (1) elo luban:) ja km (1) bardzo agresywne sprzataczki :) ja tak sobie... (1) co mam napisać o szkole policealnej w której się uczę i za razem w szkole w... grussod polecam gorąco (1) polecam gorąco tę szkołę jazdy, prawo jazdy już mam ale nei jeździłam bardzo... hania Opinia (1) Szkola nie jest duza ale sale sa dosc przestronne, z nowym wyposazeniem.... student MAREK THE BEST!! (1) nie trzeba nic pisac wiecej. Opinie poniżej mówią wszystko. Pan Marek THE... zibi gibi Polecam (1) Jestem zadowolony z Jędrka :) jeździłem chyba ze wszystkimi instruktorami i... Marcin Dziękuje!!!! (1) Jesli chcesz nauczyć się jeździć,zdać prawko i nie bac się potem wsiąść... Mały Nerwus Rewelacja w nauczaniu (1) Bardzo dobrze uczą Jazdy są bardzo udane. Dogodne godziny szkolenia.... :):):):) Poprosty Super (1) super, super, super, nic dodac i nic ujac. Egzamin na kat. C zdany za... Zadowolony kursant Wielka kapa (1) Po 1 miały być grupy wiekowe a w grupi bylam z 50 latkami. po 2 mała sala a... Katarzyna