Super szkoła (1) Super szkoła Ja Gimnazjum nr 22 (1) Dziwna szkoła troche brudna bo dużo remontów. Dla nieuczących się powinny... aFSFAS Michał (1) Niedawno zdałem prawo jazdy oczywiście za pierwszym razem w czasie kursu nie... Michał
Super szkoła! (1) Świetna atmosfera, wysoka zdawalność, poprostu cud miód:) Naprawde mili... Marta Ta szkoła jest spoko!! (1) Jak dla mnie to ta szkoła jest bardzo spoko!!. Dzięki niej oraz za pomocą... Natalia Kruszka Jest OKey (1) Już wkrótce będę kończyć ta uczelnie, wiec moja wypowiedz jest podparta... ANGi Krzysiek - opinia (1) Jaki jest próg w tym roku do matematyczno-fizycznej?? Krzysiek Szkoła w porządku!!! (1) Ukonczylem w TEB Edukacja informatyke - bylo na prawde w porzadku. Niezly... FOX Zdałam za pierwszym razem:) (1) Egzamin zdawałam 22 lutego, zdałam za pierwszym podejsciem:)Pod namową... KuRsAnTkA olka - opinia (1) Moim zdaniem poziom jest niezły.Sala ma fajny klimat.Lokalizacja natomiast... olka hmm (1) Cos mi się wydaje,że to jedna i ta sama osoba pisze te wszystkie opinie.Są... agnes Polecam!!! (1) Co prawda wykupilem tylko 5h jazd bo nauke zaczolem w LOKU w Sopocie.... Drag Pomorskie Centrum Rozwju "SOCRATES" (1) szkoła na poziomie, fajni lektorzy, rzeczywiście sporo się nauczyłam Monika Jedna Osoba w Astarze. (1) Nie wiem jacy są inni lektorzy w Astarze, wiem jedno, miałam nóż na gardle,... Patrycja H. PRAWIE jak zwykły osk... (1) Najlepszą rekomendacją "Autostrady" byłby z pewnością filmik pt. "Marta w... MartKa Rewelacja !! (1) Super Rewelacja!!! Polecam wszystkim!!! mama Jestem zadowolona (1) Studiuje prawo i bardzo mi sie podoba - nie ma porownania do UG ! Amelcia Uczeń - opinia (1) Eh, jestem związany z tą szkołą już prawie dwa lata i nigdy nie zmieniłbym... Uczeń Profesjonalista (1) ,,Wszystko co robię staram się robić najlepiej jak potrafie, dlatego też... Dorota Super szkoła! (1) Chodzę do tej szkoły 5 rok...i uważam że mama dobrze zrobiła zapisując mnie... Uczennica;)