Szkolenia bezpłatne (1) Czy ktoś wie czy istnieją jakieś szkolenia bezpłatne z zakresu kadr itp? Nie... Pafi dziennikarstwo PILNE (1) SZukam osób, które studiują, bądż ukończyły naukę na wydziale: podyplomowe... Małgonia kurs angielskiego dla medyków gdzie? (1) Witam, może wiecie jakie szkoły na terenie gdańska prowadzą kurs angielskiego... gryzeldka
STUDIA (2) czy wie ktos moze czy papierek z ukonczenia studiow dziennych i zaocznych... Agatka help (1) Czy ktoś z 2 roku licencjatu dziennych jest w stanie udzieliń mi info kiedy... Myszała Promotorzy (2) Mam pytanie czy jest ktoś w stanie udzielić mi info jakiego promotora z... Myszała egzamin ze statystyki (1) cześć jestem na drugim roku wstih obawiam sie egzaminu ze statystyki.to... aga86 egzaminy z turystyki kwalifikowanej (4) Siemka wszystkim!!! Ma ktoś może notatki z I-go roku z historii kultury i... Izka siakieś egzaminy bardzo poprosze:) (1) widze,że nie tylko ja jestem desperatką. bardzo poprosze kogoś kto posiada... Yaga WSTIH kolokwium (2) hej.jestem studentka wstih.jutro mam kolokwium z ergonomii i bylabym bardzo... rihanna Nauczę Gry Na Gitarze (1) Nauczę Gry Na Gitarze - dzieci i młodzież - gra z tabulatury, akordy - blues... jag Projekt BOINC - pomóż ludzkości bez wysiłku! (1) Zachęcam do ściągnięcia sobie z sieci ciekawego wygaszacza ekranu, który... Free Mind ANGIELSKI (2) nauka, konwersacje, korepetycje, przygotowanie do wyjazdow i egzaminów,... MM egzaminy ciąg dalszy (4) Witam, Poszukuje jakiś wiadomości na temat egzaminów z prawa w turystyce i... Mariola angielski dla pielegniarek ?? (1) gdzie sa takie kursy moze ktos wie ??? dama Sposób na pracę domową? (1) Czy używaliście kiedykolwiek stron takich jak np. www.pracadomowa.pl do... Tomek325 Ergonomia na WStiH w Gdańsku ??? (1) Witam !!! Potrzebuje notatki lub źródło skąd mógłbym sie uczyć na egzamin z... Bober niderlandzki (1) Poszukuję nauczyciela j. holenderskiego na terenie Gdyni. Najchętniej native... A. szkolenie (1) Podobno fajne szkolenie http://www.start-swiebodzin.freehost.pl/ Bodzio gwsh vs. ateneum (1) Tak , bardzo wszyscy sie na tym forum dobrali...na uczelniach niema... jagienka