SPRZEDAM SŁOWNIK POLSKO-WŁOSKI WŁOSKO-POLSKI (1) SPRZEDAM SŁOWNIK POLSKO-WŁOSKI WŁOSKO-POLSKI - NUOVO DIZIONARIO MINIMUM -... drt Sprzedam Historię Polski ( rok. wyd. 1990) (1) Sprzedam HISTORIĘ POLSKI M. Tymowskiego, J. Kieniewicza i J. Holzera, wyd.... drt WSZYSTKO O ATENEUM,WYKŁADOWCY,EGZAMINY..ETC (1) WITAM. ROZPOCZĘLAM STUDIA NA WYDZIALE PEDAGOGIKI RESOCJALIZACYJNEJ. ZAPEWNE... Natalkia
chemia (1) a ma Pani moze jakies ksiazki do chemii?? kati studium tłumaczy eu (2) czy ktoś słyszał coś o studium tłumaczy english unlimited? będe wdzięczny za... melon3000 Kierunek: masaż i rehabilitacja (3) Witam Czy orientujecie się może, gdzie w Trójmieście można podjąć... TomekR różne kursy i nie tylko (1) Czy ktoś może polecić jakąś szkołe licencjacką z wydziałem architektura... maja11 kurs prawo jazdy (1) Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej zrobić kurs prawojazdy w Trójmieście?... maja11 język niderlandzki (3) witam zalogowałam się na forum, żeby spytać Was o mozliwość nauki... bela Szukam osoby chcącej uczyc sie j.włoskiego (1) Szukam osoby lub dwóch do pary chcacej uczyc sie jezyka włoskiego od podstaw... Ola84 Taniec (2) szukam szkoly badz instruktora ktory ma zamiar zalozyc grupe taneczna. cos w... JustAfterJuice FCE w rok? (2) Da radę przygotować się do FCE przez dwa semestry zaczynając z poziomu... szyder Angielski (4) Angielski-nauka, konwersacje, korepetycje, przygotowanie do wyjazdów i... MM ATENEUM-prosze o opinie (5) prosze o opinie na temat tej szkoly,prosze pizcie wystko.dobre i zle rzeczy... dziób niemicki, polski dla dzieci :-) (1) Czesc Wam, na moje poprzednie ogloszenie nikt do tej pory nie odpowiedzial,... Kunegunda NOWE ZNAJOMOSCI (1) Czesc, na poczatku pazdziernika przyjade do Gdanska i pozostane tam przez... Kunegunda ??? (1) witam!!!w tym roku zaczynam zaoczne studia na WSTiH. chciałabym wiedzieć jak... martusia1985 nauka gry na gitarze Gdańsk, Sopot (2) Lekcji gry na gitarze, udzieli uczestnik wielu warsztatów gitarowych (np... uhuru egzamin IELTS (1) Witam, czy ktoś z Was zdawał już egzamin IELTS i mógłby mi poradzić jakiś... monia007 Język angielski dla dzieci! (1) Oto ogłoszenie od mojej żony. Zapraszam! Nauczycielka angielskiego... Thorgal