Nauka języka angielskiego

Zastanawiam się nad wyborem tego lic ze względu na język ang.

Ilu jest u was nauczycieli tego języka? jakie majo podejście do nauki? Czy to prawda, że w 7 uczą native speakerzy?

Prosze o informacje na temat nauki angielskiego w tym lic :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nauka języka angielskiego

moim zdaniem w każdej szkole poziom nauczania języka jest słaby. Oczywiście są szkoły lepsze i gorsze ale więcej osiągniesz na prywatnych zajęciach np. w Empiku za które samemu się płaci. Bo tam nauczyciele przykładają się, są przede wszystkim mniejsze grupy i łatwiej skupić się na konkretnym uczniu a nie na ogóle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety niekażdego stać na zajęcia prywatne dlas tego ważnym kryterium jest poziom nauki szkolnej. W przyszłości chcialbym być tłumaczem i choć wiem że mam braki to bardzo chce się uczyć. Licze na kogoś kto pomoże mi się rozwinać.

odradzam tą szkołę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W VII nauczyciele języka angielskiego są różni. Jeśli trafisz na panią B. Tubis to zdasz na 100% maturę. Natomiast pani Barszcz praktycznie wgl nie uczy, a trzecia pani(zapomniałem nazwiska, przepraszam) uczy dobrze, ale dużo wymaga. Ogólnie polecam szkołę, jestem bardzo zadowolony. Jedyne do czego mogę się przyczepić to dyrekcja, ale kiedyś musi się zmienić :D
Jestem na profilu humanistyczno-lingwistycznym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie prawda że w VII uczą native speakerzy. Nie wiem skąd masz te info. Co do nauczycieli. To B.Tubis uczy języka najlepiej i robi to w jasny, zrozumiały sposób. Pani A.Juźwiak uczy tak sobie, czyli średnio a na temat A.Barszcz to się nie wypowiem bo tylko 4-5 razy w życiu miałem z nią angielski.