Nemiroff party lounge

Temat dostępny też na forum: Nemiroff party lounge
Letnia stolica Polski, którą jest niepodważalnie Sopot długo czekała na powstanie miejsca o tak wysmakowanym stylu. Sefinir jest klubem położonym niemal 500 metrów w głąb morza, kusi i czaruje swoją nietuzinkowością. Wnętrza klubu zaprojektowane zostały przez zespół architektów pracujących dla najlepszych londyńskich lokalizacji (pod przewodnictwem Polaka Szymona Muszyńskiego), kompilacja ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wielkie rozczarowanie

Jestem poważnie rozczarowana, wręcz zbulwersowana postawą personelu i posrednio właściciela klubu Sefinir. Po zwiedzeniu z zaciekawieniem nowo otwartego miejsca, rozgościłam się z przyjacielem w górnej częsci klubu, ogólnosodtepnej dla klientów. Pomieszczenie bardzo przyjemne, w kolorze białym, imitujace wnetrze jachtu. Kelnerka przyjęła zamówienie na dwa drinki alkoholowe, na które czekaliśmy z niecierpliwościa, pełni wrażen, jakie oferuje wieczorny widok na morze. Prosze sobie wyobrazic nasze zdziwienie, kiedy razem z kelnerka (bez drinków) podeszła do nas zadziwiająco miła pani, pytająca, czym może służyć. Następnie poinformowano nas, że dana część częśc lokalu jest przeznaczona wyłącznie dla znajomych właściciela i gości specjalnych. Długo zyje na tym swiecie, rozumiem, czym sa osobne, ekskluzywne private room w lokalach, jednak z taką forma wyrzucenia gości z, bąź co bądź ogólnodostępnego miejsca, nie spotkałam sie nigdzie na swiecie. Czuję sie upokorzona, zażenowana i wręcz porażona brakiem szacunku dla gości, którym (juz nawet nie z racji statusu społecznego czy zawodowego) szacunek się należy.

:)

tylko, ze akurat prawdą jest, ze ten pokoik na górze był miejscem pracy i zabawy właścicieli. fakt, ze może nie był oznaczony , ze to pomieszczenie prywatne ale w sumie przez całe wakacje chcialo tam wejśc łacznie moze z 5 osob. no nawet na zdrowy rozum jeżeli masz do wyboru pełno pieknych miejsc w klubie, pod markiza lub "na tarasie" czyli na molo pod golym niebem:) to nikt nie pchał sie do pokoiku 3x3m na dodatek cholernie zimnego po godz.20, wiem bo pracowałam tam akurat w tamte wakacje, nie bronie sefiniru bo tez mam kilka zastrzeżen ale akurat tę sytuację mozna wytłumaczyc. a i niestety musieli Panstwo zostać poproszeni o zmiane miejsca bo właściciele wpadali tam kilka razy dziennie i gdyby akurat nagle zawitali do klubu to nie Panstwo musieliby sie solennie tłumaczyć tylko owa kelnerka i zadziwiająco miła pani.

odn wielkiego rozczarowania

widocznie nie pasowalas do tej czesci klubu panienko.zmykaj lepiej do vivy tam Cie nikt nie wyrzuci :))

private room

Dominiko, jeżeli piszez, ze wiesz co znaczy private room to powinnas wiedziec, ze nie jest to ogólno dostępne miejsce dla wszystkich gości klubu - sama nazwa o ty świadczy.

niemieckie cwaniaczki

Chodzi tu masa snobow wielki niemiaszek Kasperski ze sowja lafirynda martusia

puste

miejsce tylko dla mafii

Inne tematy z forum

V Marsz Pamięci Żołnierzy Wyklętych (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na V edycję Marszu Pamięci Żołnierzy Wyklętych w Gdańsku.1 marca to Narodowy Dzień...

Wernisaż wystawy fotografii "Rury" (4 odpowiedzi)

Miłośników fotografii zapraszamy na wystawę w NOT Rajska 6, hol II piętro od...

Lord Of Lasers (7 odpowiedzi)

Światło, dźwięk i emocje. Lord of Lasers wraca w wielkim stylu! Lord of Lasers - widowisko, o...