Neptun

Bary mleczne

Gdańsk, Długa 33/34

znk - ocena (1) Bardzo się popsuło przez lata, może kiedyś były inne standardy, i mam wyższe... znk Seniorzy mieszkańcy - ocena (1) Jedna gwiazdka bo jest czysto. Niestety jakość jedzenia nieadekwatna do ceny.... Seniorzy mieszkańcy Ewa - opinia (1) Jedzenie okropne. Kotlet malutki nie rozbity. Sos pieczeniowy to czerwonawa... Ewa
ania - opinia (1) Naprawde dobrze i smacznie zrobione potrawy. Czynne do wieczora ale trzeba... ania Loinka - opinia (1) Mam 65 lat..to była moja pierwsza restauracja rodzinna " wspaniałe nalesniki... Loinka Mari - opinia (1) Najsmaczniej w całym trójmieście. Bar mleczny a wygląd restauracji. Bardzo... Mari Gdańszczanka - opinia (2) Omijać z daleka.... klimat ciężki moim zdaniem to przez kierownictwo:( szkoda... Gdańszczanka Byłem zbyt głodny i pożałowałemtego (1) Byłe w niedzielę, ceny na pierwszy rzut oka przystępne. W menu wszystko ale... Łukasz Najlepszy placek po cygańsku , naleśniki, wspaniała obsługa (1) Bar zaskakuje wyglądem, gdyż nie ma nic wspólnego z barem mlecznym.... kasia OBSŁUGA RODEM Z PRL-U, WYSTRÓJ TEŻ DRAMATYCZNY (1) Jak ten bar ma przyciągać klientów kiedy obvsługa ma ich totalnie gdzies?... ja Rozczarowanie bar mleczny "NEPTUN" (1) Przechodząc ulica Długa, mijając bar mleczny "Neptun" postanowiliśmy... Zosia super bar w samym centrum miasta warto zajrzec (1) w centrum Gdanska ciezko o dobry bar a ten. nie dosc ze w srodku az milo... milosnik barów mlecznych Najgorszy bar mleczny, w jakim byłem (1) Jadłem już w kilkunastu barach mlecznych w Polsce (w tym w trzech w Gdańsku),... Michał Super jedzenie (2) Nie spodziewałam się że w samym sercu Gdańska można tak dobrze zjeść za... sylwia Drogo (1) Jedzenie smaczne, owszem, ale trzeba uważać na ceny bo rachunek może nieco... Justyna Zenada (1) Nikomu normalnemu nie polecam tego baru to jest jakaś pomyłka skąd oni maja... Darek z Gdańska Porażka na całej linii (1) Najgorszy bar mleczny, w jakim jadłam! Obsługa fatalna i niemiła, toaleta... Karolina