Neurolog - najlepiej na NFZ

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam.
Mam bardzo częste i uciążliwe bóle głowy w okolicy skroni - prawdopodobnie migreny. Dostałam skierowanie do neurologa, aby zlecił wszystkie badania od podstaw. Dlatego szukam kogos sprawdzonego - kogoś kto mnie nie spławi z receptą na leki przeciwbólowe, najlepiej lekarza przyjmującego na NFZ. Będę wdzięczna za podpowiedzi. Przy okazji może wiecie jakie badania może mi zlecić neurolog? Szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać, a to budzi mój niepokój.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Neurolog - najlepiej na NFZ

Przychodnia Morena,Dr Katarzyna Chojnowska.Czeka się długo,ale warto.
Dostaniesz skierowanie na wiele badań (TK,rezonans itp.) i nie zostaniesz spławiona przez lekarza.
POLECAM !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja byłam prywatnie ostatnio w GDANSKU GŁOWNYM W PRZYCHODNI ZARAZ OBOK KINA KREWETKA

i strasznie przestrzegam!!!!!!

ZA WIZYTE ZAPLACILAM 80ZŁ CZEKAJAC 1.5 GODZ W POCZEKALNI, bo szanowna neurolog sie spozniła i czekalam tylko po to by wypisala mi inne skierowanie niż powinna !!

mialam miec robiony rezonans magnetyczny głowy a wypisała mi tomografię!!

straszna, chamska baba ktorej zalezlao tylko na kasie i patrzyla na zegarek bym jak najszybciej wyszla
!!
okropność

STRATA CZASU KASY I ZDROWIA !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam dr Marka Daneckiego. Z tego co mi wiadomo to przyjmuje na Zaspie na ulicy Startowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam opinię. PANI DOKTOR MA CZAS DLA PACJENTA I SŁUCHA GO... Na pewno nie odeśle z receptą na środki przeciwbólowe.
Szczerze polecam. Sprawdzone !!

doktor Jacek Bałenkowki przychodnia wassowskiego też długo się czeka ale na pewno cie nie spławi
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli Cię coś boli to znaczy że coś Ci dolega, a twój organizm o tym ostrzega w postaci bólu. http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/bol/jak-poradzic-sobie-z-bolem_36508.html?page=0&
Ból głowy może być od kręgosłupa http://www.farmacjaija.pl/galeria/2776/1.html . Nawet niewielkie zmiany mogą dawać upierdliwe efekty. http://www.youtube.com/watch?v=KajkZYGAZxY
Zobacz jak inni sobie poradzili.

Chodziłam kiedyś do dr Barbary Augustyn, bardzo dobry specjalista. Chodziłam prywatnie, ale z tego co się orientuje to obecnie przyjmuje w Centrum Medycznym przy ulicy Jana Pawła, które ma podpisane umowy nfz na niektórych specjalistów, wiec może się uda. W każdym razie panią doktor polecam!

a czy masz może numer do dr Augustyn na prywatne wizyty?

prywatnie w Swissmed w Pruszczu Gdański 58 524 15 00

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...